Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Narod.bg: Бойко умира от страх, а народът се гаври с дебелоочието му: Виновна за големия брой заразени с К-19 е Веселина Томова, която събра на брифинг „батальона“ пострадал от дрона!

ГЕРБКП се омазаха в шоколада на сладкото им управление

Бойко Методиев Борисов е един от най младите комунисти в България станал член на БКП още на 18-годишна възраст. Отгледалият го Методи Борисов е с чин майор от ДС. Борисов напуска пожарната която е част от системата на МВР защото отказва да се съобрази с новия приет закон за деполитизиране на силовите министерства. Борисов е активист на митингите на БКП, после БСП като не пропуска нито един от тях. Борисов още не си е върнал партийния червен билет. Тоест Борисов никога не е подавал заявление за напускане на БСП, така че във всеки един момент може да се върне там откъдето произхожда. Билета на БКП, още си стои във вътрешния джоб на сакото му! Отказал се е от червената идея само устно!

Бойко Борисов е бил агент на ДС (ДОКУМЕНТИ)

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Борисов: Не ме касае има ли резултати от службите за скандалните снимки и записи

"Не ме касае има ли развитие и резултати от проверките на службите...

Зад рекордния брой заразени с коронавирус в последните 24 часа, много будни българи заподозряха поредната манипулация, поръчана от паникьосания страхливец Бойко Борисов, дочу Narod.bg.

Днес беше отбелязан рекорден брой заболели от началото на епидемията от коронавирус у нас. 132 са новите случаи на заразените през последните 24 часа, 6 са починали. Това е с 42 случая повече от вчера, сочат данните на Националния информационен портал.

Много българи заподозряяха, че зад тези цифри се крие Бойко Борисов, който от два дни не е на себе си, след като сайтът “Афера”, на журналистката Веселина Томова, публикува снимки от спалнята му, а на кадрите се виждат пачки с банкноти в евро. Както Narod.bg писа, това са най-малко 3 милиона  евро в брой и злато за 90 хиляди лв. До главата на спящия Борисов се мъдри и пистолет.

Борисов: Не ме касае има ли резултати от службите за скандалните снимки и записи

"Не ме касае има ли развитие и резултати от проверките на службите...

Хитрите деца на Лукавия: Един от най-младите някога членове на БКП, израснал в семейство на комунисти – По наглост и лъжа е първи в ЕС!

И понеже няма как да се измъкне от резила, първо със записа, в който нарича шефката на парламента Цвета Караянчева „проста къртджалийска пу**а“, после със снимките, Борисов в паниката си е решил да измести общественото внимание от скандалите, които от няколко дни са го хванали за гушата.

И след като безумното твърдение, че  президентът Радев го следи с дрон не сработи и нямаше очакваният ефект, Бойко приложи друга коварна хватка. Само допреди няколко дни за денонощие се правеха по 400 проби за установяване на коронавирус и заразените се движеха в порядъга 20-30.

Как така изведнъж на някой му хрумна, ей така, да изследва 2104 души? Това се питат хората, а мрежата прегря от коментари по темата

„Сега държавата се тресе от скандалите с Бойко и управляващите бързо имат нужда от друга тема на деня. Не се ли сещате?“ „Основната причина за увеличението на заразените е Веселина Томова и сайтът „Афера“, която събра на брифинг „батальона“ пострадал от дрона!“, са само част от бисерите, които споделят изумени от наглостта на пишман премиерът на България.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://narod.bg/

https://frognews.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!