Следвайте "Буднаера" в Телеграм

В допълнение на изявлението на Преходното китайско правителство за избиванията на тибетци от ККП

Преходно китайско правителство (China Interim Government)

…В лицето на фактите, че има избити тибетци, някои членове на международната общественост наистина се подлъгват от едностранните изявления на ККП. Те публикуват серии от твърдения, че и двете страни – ККП и народа на Тибет - трябва да се контролират. Това е лош вътрешен усет. Преходното китайско правителство призовава международната общественост да не приема измамната пропаганда на Пекин. Защото ККП е тази, която трябва да се контролира. Под кървавото робство на ККП народът на Тибет се е превърнал в агне чакащо своето заколение, така че той всъщност се нуждае от спешната закрила на международната общественост… 

1. Всички ние, членовете на Преходното китайско правителство, скърбим дълбоко за тибетските ни съотечественици, избити от Китайската комунистическа партия (ККП), и осъждаме силно кървавите жестокости, извършени от властта на ККП.  

2. В своите репресии срещу тибетците, ККП прибягва отново към обичайната си тактика на скалъпване на претекст за своето потисничество – така, както всеки път досега. Тя използва финта за тибетци, нападащи народа на Хан (народа на Китай, бел. ред.), оркестрирайки жесток сблъсък и работейки неуморно за разпространяване на лъжата, че това било заради тибетците, които са причинили безредиците, защото искали независимост.

През 1989 г. подставени специални агенти на ККП се престориха на студенти, които запалваха военни коли, като ККП използва този безупречен претекст, за да стреля по студентите и да осъществи кръвопролитията на площад Tянанмън .

В началото на 2000 г., наскоро след началото на обявеното на 20 юли 1999 г. преследване срещу Фалун Гонг , за да насади у заблудените антипатия и омраза срещу Фалун Гонг и да засили още повече жестокото му преследване, тя [ККП] организира сама инцидента за 'Самозапалването на Фалун Гонг на пл. Тянанмън ’, 2 , 3 .   

Този път това, което ККП използва, е напълно еднакво с нейните стари трикове от преди осем години и дори от по-рано – от преди почти 19 години. Тя се опитва да насади грешно разбиране у цялата нация относно тибетците и да намери извинение за своите безразсъдни избивания.

Затова Преходното китайско правителство се обръща към международната и вътрешна [в Китай] общественост да не позволяват да бъдат измамени отново от ККП. Това, което ККП казва, няма кредибилност.   

3. Тибетците вярват в будизма, особено посветилите са на това монаси и лами. ККП ги обвинява в употреба на сила и такива думи звучат изключително нелепо. У нас е все още ясен спомена за всеки път, когато ККП оркестрира някаква жестокост, как в нея прозира или собственото й насилие, или насилието, фабрикувано от нейните специални агенти, които играят ролята на потиснати. А действително потисканите от нея хора не са в състояние да контраатакуват. И този път ККП прилага своя обичаен трик към онези от тибетците, които вярват в будизма и са се посветили на него, с което тя доказва отново и единствено своето безсрамие.         

4. Духовният водач на Тибет, Негово Светейшество Далай Лама XIV, полага големи усилия в глобален мащаб относно проблема с човешките права в Тибет, заявявайки отново и отново, че единственото, което Тибет желае, е автономия и човешки права, а не независимост.

Но ККП умишлено пренебрегва този факт и за пореден път хвърля вината за "Независимост на Тибет" върху тибетския народ, като с това влошава още повече състоянието с човешките права в Тибет.   

Освен това ККП заплашва, че разполага с достатъчно факти, за да докаже, че демонстрациите и протестите на тибетците този път са ръководени от Далай Лама. Това обвинение е пълно с недомислици. Ако ККП наистина има достатъчно такива факти, това може само да означава, че ККП е подготвила тези факти предварително, тъй като демонстрацията и протеста започнаха току що.

Но имайки предвид природата на ККП и наближаващите Олимпийски игри, ККП по всяка вероятност ще успее да подкопае демонстрациите и протестите.

Или в заключение, обвинението на ККП срещу Негово Светейшество Далай Лама XIV е напълно несъстоятелно.

5. В лицето на фактите, че има избити тибетци, някои членове на международната общественост наистина се подлъгват от едностранните изявления на ККП. Те публикуват серии от твърдения, че и двете страни – ККП и народа на Тибет - трябва да се контролират. Това е лош вътрешен усет.  

Преходното китайско правителство призовава международната общественост да не приема измамната пропаганда на Пекин. Защото ККП е тази, която трябва да се контролира. Под кървавото робство на ККП народът на Тибет се е превърнал в агне чакащо своето заколение, така че той всъщност се нуждае от спешната закрила на международната общественост. 

6. Преходното китайско правителство призовава народа на Тибет да не слага знак за равенство между ККП и Китай, защото това, което прави ККП, е далече от това, което хората от националността Хан биха направили; всъщност и те са потърпевши от потисничеството на ККП. ККП е дошъл от запада демон, който заграби насила режима в Китай и упражнява своето господство вече над половин век.

Народът в цялата страна, включително тибетците, трябва да обединят усилия за изгонването на ККП. Имайки пред вид това, Преходното китайско правителство очаква, че народът на Тибет ще направи всичко възможно да сведе до минимум загубите и да съхрани своите сили.  

Или по-конкретно нашите тибетски съотечественици не трябва да нападат армейските сили на ККП или други национални органи, а вместо това да се съсредоточат върху изгонването на представителя на ККП в Тибет и партиен секретар на района, Джанг Чингли (Zhang Qingli), с което да разчупят оковите на ККП и да постигнат една действително етническа автономия.

Преходно китайско правителство (China Interim Government)

17-3-2008 г.

www.ChinaInterimGov.org
PresidentOffice@ChinaInterimGov.org

Време за интервюта с говорителя на ПКП, г-н Танг Банчиао (Tang Baiqiao):

9:00-10:00 ч. понеделник, сряда и петък (Източно стандартно време, САЩ)

Тел.: 718-8407-166

Преходното китайско правителство се е ангажирало с грандиозната мисия да дезинтегрира ККП, поради което има спешна нужда от хора, материали и финансови ресурси. Моля, контактувайте офиса на нашия президент, ако желаете да се присъедините към нас, да ни подкрепите или да помогнете, с каквото можете, в този повратен исторически момент.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!