Следвайте "Буднаера" в Телеграм

БСП е била и остава тежък проблем на България. Също като родената от корема й партия ГЕРБ. Също като и другите по-малки отрочета на тази партийна хунта, която изкормва всяка година българската икономика и държавност.

Добре. Само с две изречения успяхме да се спасим от членовете на църквата на радевистите от седмия ден. Да не забравяме, че мозъкът на подобни наши съграждани е същият като на членовете на църквата на бойковистите от седмия ден. Невежество и сектантство в едно завършено политически изродено цяло!

Преди около седмица време написах пост в който имаше акцент върху засечени от мои агенти разговори на високо ниво, с невидима връзка между Божков и червената партия БСП. Точно вчера, Корнелия Нинова обяви тази интимна връзка съвсем официално и декларира, че били спешно разглеждани на червен партиен съвет обвиненията на Божков срещу властта и предприет курс за сваляне на правителството.

Изглежда почти нормално действие, но не е такова. Първо, защото Нинова макар и председател на столетницата няма лична санкция да тръгва в подобна посока. От друга страна, каква е връзката между подхвърлените от някъде си семпли думи на Божков и последваща от тях партийна директива за сваляне на правителството? Няма такава логическа връзка. Ако сглобите двете неща ще видите, че БСП се активира от някъде другаде и това не е следствие на вътрешно партийно решение. А това вече е чиста проба антидържавна дейност. Интернационална.

И така. Червените ескадрони ще свалят българското правителство с политически мотиви, на базата на подхвърлени думи между доскорошни бизнес партньори - Борисов и Божков. Един ще бъде повален, един ще бъде победен и победените сме ще сме отново ние. Не друг.

Има нещо гнило в България! Много, много гнило. И въпреки всичко нека да поздравим обществените поборници срещу Борисов, които застанаха открито на страната на Божков, за да облужат всъщност скритите цели на БСП!!! Не усетиха капана в който сами влязоха, водени от емоции, но не и от здрав разум. Само да имат предвид, че бандитите знаят пътища и пътеки, които те самите не са чували, че съществуват и винаги ще се обърнат към сигурното, не към вас. Всеки бандит работи с проверени хора, не с емоционални глупаци.

БСП е била и остава тежък проблем на България. Също като родената от корема й партия ГЕРБ. Също като и другите по-малки отрочета на тази партийна хунта, която изкормва всяка година българската икономика и държавност. Не успяха да израснат, нито да се променят и всичко свързано с тези престъпни гадове е болест за българската държавност. Истинско бедствие от което трябва да се спасим веднъж и завинаги. Нещата са сериозни. Повярвайте ми.

Много сериозни.

Николай Марков

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!