Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Граждани на китайската провинция Ляонинг обявиха автономия

„Граждани на Ляонинг обявяват своето самоуправление и подкрепа на Преходното китайско правителство”, гласи надписът, поставен върху картата на североизточната провинция на Китай, Ляонинг (Liaoning).

Граждани на североизточната китайска провинция Ляониниг (Liaoning) изпратиха писмо до задграничното китайско списание за политически коментари ChinaAffairs, в което обявиха своята автономия и подкрепа на Преходното китайско правителство. Текстът на писмото гласи:

Решителност за подкрепа на Преходното китайско правителство

Провъзгласяване на автономност от граждани на Ляониниг

Граждани от провинция Ляониниг в Китай обявяват пред света, че от 7-ми февруари 2008 г., първият ден на китайската Нова година, не са под управлението на ККП (китайската комунистическа партия). Те ще се самоуправляват под формата на семейни или обществени единици и ще зачитат пълномощията на Преходното китайско правителство.

Откакто ККП дойде на власт през 1949 г., тя унищожи високонравствените ценности и предизвика неестествената смърт на 80 милиона китайци. Днес обществото се управлява от гангстери, които са крайно корумпирани. Гражданите биват потискани, когато се опитат да отстояват своите права.

Поколението на нашите родители жертва живота си и се бори за ККП в името на един по-добър живот. Но нищо не се промени - фермерите са все още без земя, болните не могат да си позволят медицинско обслужване, а децата не могат да си позволят да ходят на училище. Нашите родители се присъединиха към революциите на ККП, защото искаха свобода; днес ние сме наблюдавани повече от всякога. За нас е невъзможно да искаме правителство, което да говори от наше име, и държавни служители, които да работят за нас. Под управлението на ККП не можем никога да проведем открити, честни и свободни избори.  

Ние преживяхме достатъчно и видяхме достатъчно. Нашият живот и защитата на интересите на идните поколения ще са възможни единствено с прекратяване господството на ККП.

Обръщайки се назад към китайската история ще видим, че смяната на династиите е ставало с насилие, а не с мирни избори, както е в демократичните страни днес. За да избегнем ужасяващите страдания, които съпровождат една война, ние приехме принципите на не-насилие и не-подкрепа на тоталитарния режим в борбата си с него, като мирно се отделяме от ККП. Чрез самоуправление ние можем да дезитегрираме ККП и да  трансформираме обществото по мирен път.

В този дух заявяваме:

1. Ние признаваме Преходното китайско правителство и ще следваме упътванията на неговия президент.

2. Гражданите под самоуправление не принадлежат към каквато и да е организация. Те ще прилагат анонимно свои индивидуални начини, за да казват на хората да се отказват от ККП и от нейните дъщерни организации, да ги снабдяват с информация за самоуправлението, и съответно да увеличават броя на населението, намиращ се под самоуправление.  

3. На база домакинство, хората на самоуправление трябва да унищожат всички знамена, значки, книги и конституция на ККП. Тези в автономията не трябва да посещават събрания и дейности на ККП, както и да не съдействат на нейни медии; да не плащат данъци, а фермерите да не предават реколтата на ККП. Те трябва да предприемат мирни мерки за не-коопериране с ККП.

4. Гражданите под самоуправление трябва да имат готовност да слушат или гледат излъчвани от чужбина радио или телевизия, за да получават навременна информация за текущото положение. Те трябва да се подготвят за автономия финансово – да продават акции и ценни книжа; да обменят китайска валута за чужда, за да са готови за преходния период след като падне ККП.     

5. Гражданите под самоуправление трябва да поддържат контакт с намиращото се в чужбина Преходно китайско правителство посредством Интернет и да съобщават за развитието на нещата в местните райони.

Нека Бог и Буда благословят Китай, елиминират ККП и помогнат на китайския народ да построи страната наново.

Граждани на автономният район в провинция Ляонинг.
Ново управление (Xinzhi)
10 февруари 2008 г.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!