Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Фоторепортаж „Небесни сценични изкуства”: Ню Йорк, Дуисбърг, Токио

Г-жа Кейко Асай, продуцент в японската телевизионна мрежа BSJapan TV Network, каза след представлението в Япония: "Надявам се ‘Небесни сценични изкуства’ да гостуват и на нашата телевизия, ако има такава възможност". Г-жа Асай е и ръководител на школа за актьорско майсторство, която в момента има 6500 студенти. (Li Xiangshu/Epoch Times)

НЮ ЙОРК (САЩ): Последният концерт в Radio City Music Hall, за който билетите бяха изкупени не само за партера, но и за трите етажа балкони. Февруари 2008 г. (Epoch Times)

НЮ ЙОРК (САЩ): Ректорът на Университета Йейл, г-н Ендрю Хамилтън, и съпругата му Дженифър споделиха за представлението Splendor, като отговориха на въпроса за неговото сравнение с други представления на Бродуей: "О, това е много по-величествено, много по-мащабно, по-колоритно.", каза г-н Хамилтън, докато съпругата му, еднакво впечатлена допълни: "Смятам, че това е много по-голямо от повечето шоута на Бродуей. На мене ми хареса начинът, по който представяха различните инструменти, китайските инструменти — това беше много умна идея." Февруари 2008 г. (Ma Youzhi/Epoch Times)

С "Добре дошли в Европа" – бяха посрещнати изпълнителите на нюйоркската компания „Небесни сценични изкуства” (Divine Performing Arts / Shen Yun / Шен Юн) от Кьолнската катедрала. (Matthias Kehrein/Epoch Times)

ДУИСБЪРГ (Германия): Г-жа Кармен Томас, телевизионна водеща от WDR до 2006 г. и известна като първата жена-водеща на телевизионни спортни събития, каза, че е "удивена от грациозността на жените и мъжете [изпълнители]. Костюмите и богатите цветове бяха също така очарователни. Бях впечатлена и от невероятната дисциплина, както и от любвеобилното и чаровно поведение на изпълнителите." Февруари 2008 г. (Jason Wang/Epoch Times)

ДУИСБЪРГ (Германия): "Декорите са фантастични!", възкликна г-жа Катерина Аостерт, дизайнер-декоратор към немска компания за недвижими имоти, продължавайки: "Човек може много да научи от китайците. Преливането на цветовете, най-вече синьото…Получих идеи и вдъхновение за декорации… Съпругът ми и аз сме французи, но живеем в Германия. Имахме желание да видим шоуто. То е много, много красиво!" Февруари 2008 г.

ДУИСБЪРГ (Германия): Студентката Вивиан Вейднер гледа представлението заедно със сестра си Дженифър, и сподели, че й е харесало пресъздаденото на сцената относно преследване на Фалун Гонг: "Имах възможност да разбера нещо за това, как се чувства китайския народ". Февруари 2008 г. (Matthias Kehrein/Epoch Times)

ДУИСБЪРГ (Германия): Френската художничка Ева Мария Шуфс-Кентнер говори за "красивите детайли" на спектакъла: "Той се докосва до едно друго измерение, защото е свързан с вярата. Това определено е шоу, за което думата ‘шоу’ не е достатъчна. Аз си го представях повече като цирк, затова бях приятно изненадана…Изпълненията са на ниво, което е просто великолепно. Това се дължи на фундаменталната култура, която ние тук в Европа нямаме. Това е, което имам предвид като споменавам за друго измерение." Февруари 2008 г. (Jason Wang/Epoch Times)

ДУИСБЪРГ (Германия): Мария Николопулус, социален педагог от Дюселдорф, каза, че е била напълно запленена от представлението. Февруари 2008 г. (Matthias Kehrein/Epoch Times)

ТОКИО (Япония): Публиката по време на представлението в Токио. Февруари 2008 г. (Epoch Times)

ТОКИО (Япония): Професор Мурата Митцухе от Университета на Токай, бивш посланик в Швейцария, Франция и Сенегал, и бивш министър на външните работи на Япония, каза, че показаното в представлението техническо майсторство е на много голяма висота, като спомена, че има усещането, че преследването на Фалун Гонг в Китай, няма да продължи още дълго време. Февруари 2008 г. (Tian Qingxin/Epoch Times)

ТОКИО (Япония): "Всяко от изпълненията е чудесно и очарователно", сподели мнение и г-н Онотера, заслужил професор от Университета на Сичуан. Февруари 2008 г. (Epoch Times)

ТОКИО (Япония): Посланикът на Панама, г-н Алфредо Мартиз, каза, че е впечатлен от шоуто, като добави, че изпълнителите са били ‘перфектни’:

"Наистина добра симетрия, много добра координация и символизъм. За мен най-впечатляващ е символизмът във всяко изпълнение. Това, как се представят живота и сътворението, и всички останали неща, за мен е красиво не само заради самото представление, но и заради символизма, който се показва…неговата духовност. Аз не разбирам китайски, но схващам идеята за духовното, …наистина съм много доволен" Февруари 2008 г. (Epoch Times)

ТОКИО (Япония): Г-жа Обара Шиеко, доведе около дузина приятелки и приятели със себе си на концерта и сподели развълнувано след него: "Представлението разтърси душата ми, от началото до самия му край. Тези, които не дойдоха не знаят, че един ден ще съжаляват, че не са видели шоуто…Смея да твърдя, че всеки, ако е човешко същество, ще бъде затрогнат от това изпълнение. То идва някъде от дълбините на душите на изпълнителите". Февруари 2008 г.

ТОКИО (Япония): Едуард Трипкович Катаяма, представител на Хърватското туристическо бюро в Япония, каза мнението си за шоуто: "Отлично е, чувствам се като да съм пътувал до Китай. Научих много за традиционната култура. Традиционните неща са по-привлекателни за мен. Можах да разбера изпълненията лесно от обясненията на конферансиетата. Ако обществото може да заприлича на това шоу ще е много добре…Моят баща е западняк. Наистина се надявам, че Небесни сценични изкуства ще могат да дойдат в Хърватско. Китай е страна с много дълга история…Аз със сигурност ще кажа на приятелите на баща ми, когато имам възможност. Бих искал отново да благодаря на Небесни сценични изкуства за предоставената ми възможност да направя това вълшебно пътешествие!" Февруари 2008 г. (Li Yuan/Epoch Times)

За повече информация относно представленията на нюйоркската компания Небесни сценични изкуства (Divine Performing Arts), моля посетете:
www.DivinePerformingArts.org .

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!