Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Път към висшето робо-демократично общество. РоБолюбие

.

Открий едната разлика...

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Главният обвинител обикаля и където срещне богат или неудобен – айде в ареста. Мамицата им, ще въздам справедливост, защото съм божият инструмент! Своите обаче не пипа. Цветанов е невинен, - отчита прокуратурата. Откъм КПКОНПИ Цацаров приглася. Цв.Цв. закупил ултра лукс имот за по 600 евро кв.м., докато всички съседи купували по 2000 евро и нагоре.

Но всичко е законно, според проверяващите. Няма „Апартаментгейт“, - нерви се Цацаров на гадните репортери, които питат, какъв точно доклад е написал и за кого.

Иван Гешев - усърдие, амбиции и строгост. Фигаро тук, Фигаро там. Фигаро горе, Фигаро – долу. Без ирония. Навсякъде е: щракат белезници, униформени хвърчат като финикийци, атакуват се офиси, сякаш са турски редути край Плевен. Аргументи и обвинения колкото искате. Но едно е особено натрапчиво: ОПГ. Вълшебната абревиатура на Гешев. Организирана престъпна група! Тя храни него, Специализираната прокуратура и Специализирания съд. Но най-много робовладелците. А те водят епична борба с корупцията. Херкулес, който изрива Авгиевите обори. Не ме гледай какво правя, а ме слушай какво говоря. Такъв е законът.

Щеше да е прекрасно, ако беше вярно.

В БЪЛГАРИЯ БИЗНЕС СЕ ПРАВИ ЕДИНСТВЕНО И САМО ПО ЕДИН НАЧИН.

Той включва:

Правило №1: Даване на подкупи. По цялата верига.

Правило №2: Без „политически чадър“ няма голям и среден бизнес. 

Правило №3: Осигури гласове и пари за Партията.  

Правило " №4-1: От всяка обществена поръчка върни на възложителите от 50 до 80 на сто от сумата.

Четири железни, но простички правила. В тях е цялата дефиниция за съвременното робовладелство.

Големите компании разчитат предимно на пари от бюджета. Затова управляващи и политици са им скъпи. Много, много СКЪПИ.

Ако някой не спазва „правилата“, отиват униформени, качулки, прокурори, ченгета, данъчни, КПКОНПИ – да му обяснят, че се е объркал нещо. И той плаща. Ако няма парите, тегли кредити и пак плаща. Ако не е достатъчно – прехвърля фирмите и бизнеса си на посочено лице от Робовладелеца. Ако спомене закона – повдигат му обвинение и става член или ръководител на ОПГ. Ако не достигат хора за "тройката" – пишат жената и децата.

Следва медиен лайнян водопад върху изпадналия в немилост, близките му, партньорите му. Има си медийни роби за тази работа. Тяхната дажба е по-голяма.

В размазването се включват МВР, ДАНС и всякакви секретни, тайни, потайни и национални служби. За да се види цялата мощ и всички да треперят. Педагогическа поема.

Пачките, които показват репортажи в офиси, кутии от обувки, каси, кашони и пр. не са пари за „черни“ дни. За депутати, магистрати, ченгета, контролни органи, чиновници, министри са. Месечни такси, подкупи, мазнинка – както искате ги наречете.

Действа се избирателно, наказателно, брутално, примитивно, по поръчка. Така повелява робовладелския строй. С елементи на хитлеро-сталинизъм.

Робовладелците са щастливи и честити. Случиха на роБолюбив народ! Няма въстания, няма Спартак, нито Бардоквата. Левски и Ботев висят по стените. Робовладелците са спокойни. С трепет очакват от ЕС да изпратят  обещаните 12 милиарда евро за преодоляване на последствията от пандемията. Вече са ги разпределили.

Ще кажете: робите не са имали права,  ние имаме. Имате? Хубав виц. Имаме даже Конституция...

Ако има определения, които нямат нищо общо с нашия народ, това са: мъдър, свободолюбив и смел. Талантлив, може би, но нахалост… Най-много харесва мъката, защото се открива в нея като жертва и окайва горко съдбата си. Ама не е съдба, драги роби, предумишлено престъпление от страна на робовладелците е.

Такова е положението в нашата слънчева страна. Помощ отвън няма да дойде. Нито в Америка, нито в ЕС вярват, че робството е възможно в съвременен вариант. В Москва си падат по крепостничеството... Да се оправят сами, - казват си те и смяат каква им е полата от нас. Но ние не се оправяме. Може би искаме, но не можем.

Гешев знае, че трябва да арестува авторите на демократично робовладелския строй у нас. Не жертвите. Жертвите са принудени да спазват наложения ред. Но на Гешев му харесва този строй - дава му камшик. 

Бог да я прости тази държава и нейния роБолюбив народ. Амин. 

Д-р Димитър Попкутуев

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://frognews.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!