Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Арестуваха британка за снимане на видео в празна болница

/Поглед.инфо/ Жена от Великобритания беше арестувана от полицията, след като заснема видеоклип в почти напълно празна болница и го публикува онлайн.

Във видеото жена се разхожда в на практика празните коридори и снима празните отделения в Кралската болница на Глочестършир.

„Жалко е ... хората у нас отчаяно очакват лечение, лечение на рак, сърдечни заболявания. Честно казано, толкова ме ядосва ”, казва тя, докато снима ред празни столове, за да чака.

Жената е шокирана колко тихо е в болницата, като каза, че е очаквала „наоколо да има още няколко души, но там няма абсолютно никой“.

Съобщава се, че впоследствие 46-годишната жена е била арестувана от полицията за заснемане на видеоклипа и обвинена по подозрения в хулиганство.

„Жената беше пусната под гаранция, за да се върне в полицията на 21 януари, с уговорката, че не може да влиза в нито едно помещение на Националната здравна система или на територията на такива помещения, освен при спешни случаи или за участие в предварително уговорен прием от НЗС”, пише в заявление на глостърширската полиция.

Докато кадрите показват, че вътрешността на болницата е практически празна, британските здравни власти непрекъснато твърдят, че НСЗ е изложена на риск да бъде "смазана" от нарастването на случаите на зараза с КОВИД-19.

NHS England съобщава, че в болниците сега има повече пациенти с коронавирус, отколкото по време на пика на първата вълна през април.

Публичните данни обаче показват, че болниците наистина се изпразват и са по-малко пълни, отколкото по това време миналата година, с 89% заети легла спрямо 95% през декември 2019 г.

В регионите в страната нивата на заетост в отделението за интензивно лечение също са по-ниски от средното за 3 години.

Почти всички спешни болници, построени за 220 милиона британски лири за лечение на пациенти с коронавирус, никога не са били използвани и се демонтират.

Мнозина също се чудят защо медицинските сестри имат време да изпълняват внимателно репетирани и хореографирани танци за социалните медии, когато членовете на семействата на жертви на рак, на които е отказано лечение, се оплакват от липса на съчувствие от тяхна страна.

Превод: В. Сергеев

Ваксинацията на комуниста Камала Харис със сгъваема инжекция - Комунистически номера за заблуда на населението

Защо през 2015г. Националният здравен институт при администрацията на Обама, е изпратил над 3,7 милиона долара безвъзмездни средства в лабораторията Ухан в Китай? Освен това, тази значителна сума пари бе одобрена от д-р Антъни Фаучи За тези, които не знаят кой е д-р Фаучи / Fauci, той е директор на Националния институт по алергия и инфекциозни болести от 1984г. и до днес. Но неговата политическа позиция и научна реторика винаги са били под въпрос, тъй като многократно са били излагани публично в опозиция срещу посоката на настоящия президент на САЩ Доналд Тръмп. Има ли връзка между тези дарени пари и настоящата глобална криза, с която се сблъскваме в рамките на пандемията Covid-19? Защо администрацията на Обама финансира лабораторията на Ухан? Защо д-р Антъни Фаучи под часовника на Обама одобрява милиони, които да бъдат изпратени в лабораторията Ухан в Китай 2015г.? Истината ще ни освободи. Има доклад на Рокфелер от 2010г., публикуван от Фондация Рокфелер, озаглавен "Сценарий за бъдещето на технологиите и международното развитие". И в този доклад има раздел, наречен LOCK STEP на стр.18. Lock Step ясно следи стъпка по стъпка програмата на Дълбоката държава, включваща дирижирания план за пускане на Ковид-19 в света. Има няколко видеоклипа, които представят действителния документ на Рокфелер (ще го пусна в коментар) и помагат да се детайлизират какви инкриминиращи доказателства свързват Ковид-19 с Дълбоката държава и д-р Фаучи и останалата част от К.а.б.а.л.

На президента Тръмп и довереният му екип от Алианса е бил известен този план за пандемията на Дълб. държава и...

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: Арестуваха британка за снимане на видео в празна болница - Поглед Инфо (pogled.info)

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!