Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ветеран признава участието си в геноцидна операция на комунистическия режим срещу мюсюлмани

Зверства срещу мюсулмани в Източен Туркестан (фото: harunyahya.com)

Chen Xiaoye, Chen Yucheng и Xiao Yeqi, Специално за Epoch Times

Всъщност аз се оттеглих от китайската комунистическа партия (ККП) преди години. Въпреки това, аз исках да заявя официално пълното си оттегляне от тази зла партия и принадлежащите й организации още веднъж. Моят дядо и съпругата ми също пожелаха да се присъединят.

Всички партийни документи, попълвани и подписвани някога от нас, наред с клетвите за вярност и това, което сме говорили, докато сме членували в организациите на ККП, са невалидни. По този начин заявяваме под клетва, че никога няма да съжителстваме с тази нечовешка и безмилостно зла партия.

Причината за повторното ми оттегляне от ККП бе, че исках да разкрия една тайна, скривана в дълбините на сърцето ми в продължение на толкова много години. Тя ми причини постоянни кошмари и жестоки мъчения от собствената ми съвест, и никога не бях издавал на никого, че по време на службата ми в армията в Шингджян (Xingjian) преди много години, бях принуден да участвам в геноцидна операция срещу мюсюлманско село (село Хюи [Hui]).

Щом като погледнах онези невинни възрастни и деца, както и бебета-кърмачета, в никакъв случай не можех да открия огън срещу тях. Като войници-пехотинци ние бяхме във вътрешния кръг, обсаждащ селото, докато войниците от външния кръг зад нас бяха по-тежко въоръжени с по-модерни оръжия.

Ако ние не откриехме огън, отрядите зад нас щяха незабавно да стрелят по нас и ние също щяхме да бъдем убити. Поставени в тази ситуация, ние не само не спасихме сънародниците си в това мюсюлманско село, но и аз нямах друг избор, освен да открия огън със сълзи на очи.

Никога няма да мога да забравя изключително безмилостната сцена, така ужасяваща, че с думи не може да опише. След като се завърнах в родния си град, сърце не ми даде вече да стъпя отново в мюсюлмански район. Щом се натъкнех на мюсюлмани, не смеех да вдигна глава дори, а болката дълбоко в сърцето ми бе неописуема. Бях праведен и добросърдечен човек, който би трябвало да води спокоен и нормален живот, но тази зла ККП ме накара да изгубя всичкото щастие, което ми се полагаше в живота.  

Тук бих искал да призова онези, които все още биват мамени от злата ККП, и хората, които имат предразсъдъци срещу Фалун Гонг , да се пробудят и да се оттеглят от ККП и принадлежащите й организации незабавно, така че да бъдат спасени колкото се може по-скоро. В противен случай, един ден те ще станат жертви на своите погрешни разбирания.

Злата природа, присъща на ККП, е да нанася вреда на всички хора. Тя е поела инициативата да подстрекава едни групи от хора да избива други и онези, които са й помагали без да се замислят за собствения си живот, могат да бъдат убити утре. Тя няма да престане да избива хора до деня, когато рухне. Дори изправена пред гибелта си, тя ще се опита с всички възможни средства да направи изкупителни жертви от колкото се може повече хора. Помислете, ето какво представлява ККП.  

След като разгласих причината за своите непрестанни кошмари, аз се надявам, че боговете могат да чуят изповедта ми. Искрено се моля на боговете, които могат да спасяват съзнателните същества, да ми помогнат да се освободя от своите кошмари, за да получи покой душата ми.

Чен Сиаойе, Чен Ючен и Сиао Йечи (Chen Xiaoye, Chen Yucheng и Xiao Yeqi)
провинция Шанси (Shaanxi)
14 януари 2008 г.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!