Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Фоторепортаж: Chinese New Year Spectacular - „Това бе пир за душата!”

Млади и...

... стари в очарованието на Спектакъла за Китайската Нова Година (Chinese New Year Spectacular) в Сан Франциско. (Youzhi Ma/Epoch Times)

Директорът на Крайслер, Макс Гейтс, посети Спектакъла в Детройт и отбеляза: „Шоуто ми помогна да разбера многообразието на Китай. Изумен съм от огромния диапазон на географски ширини и култура на Китай, най-вече тяхното езиково и артистично изразяване. Шоуто показва култура от Тибет, Монголия и други части на Китай. Контрастът с американската култура е пълен. Ние живеем в страна, която е на 250 години, а в Китай става дума за векове от култура. Това са две много различни неща…Удивително е да се види как тяхната история и култура се е запазила…” (Epoch Times)

Рут Меймън от Ню Йорк посети Спектакъла в Сан Франциско заедно със съпруга си Джак Меймън, който е работил дълго време на Бродуей. Той каза, че много се е насладил на шоуто. Докато Рут каза, че е възхитена от „великолепната хореография”. Когато бе запитана кое от изпълненията е харесала най-много, тя възкликна: „Когато имаш много деца и някой те попита кое от тях е любимото ти, какво му отговаряш? Обичам ги всички! Така и аз ги харесах всички!” (Matthew Kang/Epoch Times)

Д-р Алън Кейгън, 30 години професор по азиатска музика в Университета на Минесота по време на VIP приема преди концерта на Спектакъла за Китайската Нова Година в Минеаполис. (Epoch Times)

Лили Прейнер каза след Спектакъла в Сан Франциско: „Това бе пир за душата!” (Matthew Kang/Epoch Times)

Сенатор Ми Моуа и семейството й бяха сред посетилите концерта в Минесота. Тя сподели впечатленията се след това: „Някои от темите бяха за възрастни, но беше представено по начин, по който провокира любопитство у децата. Така трябва да е с тези неща; те трябва да позволяват както на възрастните, така и на децата да могат да задават въпроси и да имат любопитство”. „Намирам, че изпълнителите са много добри, от световна класа”, отбеляза съпругът й г-н Йе Чанг. (Epoch Times)

Алисън Майлс, която гледа Спектакъла в Минеаполис със своята дъщеря Абигейл, каза, че шоуто я накарало да се размисли върху своите убеждения. (Mary Montage)

Мис Чайнатаун 2007 за САЩ, Бети Хсу и електронния инженер Аристотел Сандърс след Спектакъла в Сан Франциско. „Много съм впечатлена!”, каза 25-годишната Бети, бакалавър по международен бизнес от Калифорнийския университет Бъркли, където сега прави магистърска степен. „За мен е чест да представям живеещите в Америка китайци. Аз пътувам по цял свят, срещам се с високопоставени лица, президенти, срещах се с Бил Клинтън, Уорън Бъфет, Джордж Лукас, Хилари Клинтън и много други велики личности. Конфуций е казал: ‘Едно поколение сее семена за да има сянка за следващото поколение’, и наистина, като погледнеш назад към корените, над 5000 години са традициите в китайската култура…” А придружаващият я Аристотел възкликна: „Шоуто бе визуално зашеметяващо! Барабаните на Танг накрая – това бе един от любимите ми актове, много добре изпълнено!” (Matthew Kang/Epoch Times)

„Възхитих се на барабаните, на Монголския танц и на танца с Водните ръкави”, каза бившата стюардеса от American Airline Наташа Попович след представлението в Сан Франциско. (Matthew Kang/Epoch Times)

„Концертът беше много внушителен. Харесаха ми костюмите, танците. Отлично свършена работа!”, каза Джо Хасна след концерта в Сан Франциско. (Maria Daly Centurion/Epoch Times)

Мари Тримбъл, мениджър на концертната зала в Hilton Theatre, Лас Вегас, сподели, че е останала с много силни впечатления от Спектакъла: „Беше много красиво. Впечатлена съм – и то много. Всъщност, което най ме впечатли беше когато се вдигна завесата и се откри първата сцена ("Descent of the Celestial Kings")…Това беше едно от най-добрите продукции, които съм гледала от доста време насам. Що се отнася до самата хореография, изпълнението, танците и костюмите – особено костюмите – всичко беше отлично!” Тя допълни, че също така 3D декорите и оркестъра са били на голяма висота и възкликна: „Никога не съм виждала китайски концерт с такъв голям оркестър!” (Epoch Times)

Писателят Пол Спек каза след представлението на Спектакъла за Китайската Нова Година в Детройт: „Всички танци и движения бяха красиви. Когато древните китайци са творели коприна и красиви танци, моите прадеди все още са се мазали със синя боя и са боготворели дървета…Не мога да спра да мисля за практикуващите Фалун Гонг в Китай и за зверствата, които правителството извършва. Срамувам се да кажа, че аз бях забравил за това и е много лошо, че практикуващи Фалун Гонг са избивани заради органите им. Това ме кара да се замисля какво представлява Фалун Гонг и бих желал да науча повече за него.” (Mike McMaw/Epoch Times)

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!