Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Доктор на хунтата: Преборилите Covid-19 да се ваксинират! И умрелите също, проблем ще са кремираните

Агитаторът на хунтата – заместник-председателят на УС на БЛС д-р Николай Брънзалов, разсмя България с изказването, че дори преболедувалите коронавирус трябва да се ваксинират, видя репортер на Narod.bg!

„Ваксинирането мина безпроблемно. Не почувствах никаква болка при поставянето на медикамента. Нямаше и странични реакции. Чувствам се нормално”, успокоително дудне Брънзалов пред проправителствената Нова телевизия.

По думите му сега му предстои реимунизация след 21 дни. „Всички лекарства, които минават през Европейската комисия по лекарствата, са одобрени и тествани за прилагане върху пациентите.

Всички пациенти, които имат прояви на алергични реакции би било добре да се направи един медикаментозен чадър дни преди и дни след поставяне на ваксината. При по-тежките случаи на алергии трябва да се консултират с лекар”, категоричен е медикът на висок пост в държавата на шайката ГЕРБ.

И дойде ред на глупостите: „Хората, които са прекарали COVID-19, са образували антитела, но те не са на достатъчно високо ниво, отколкото при поставяне на ваксина. Тази ваксина се поставя за пръв път на човешката популация и се надявам да се намерят отговорите, които да задоволяват всички нас. Най-приятният отговор ще е, че

да, ще ликвидираме коронавируса в световен мащаб”, изцепи се д-р Брънзалов.

И въпреки че въпросът колко дълготраен имунитет осигурява ваксината остава неясен, медикът е категоричен, че само с масова ваксинация ще се сложи край на епидемията. „Ваксинираният не заразява и не се разболява. На нас не ни трябват излекувани хора – на нас ни трябват здрави хора“, категоричен е той.

Д-р Брънзалов отчете и една негативна тенденция – масово хората не желаят да се тестват за COVID-19.

По този повод бившият главен редактор на „Жълт Труд” Зоя Деянова хапливо коментира:

„Зам.-шефът на БЛС казва, че е редно да се ваксинират и преболедувалите от ковид.

Още по-редно е и умрелите!

С кремираните ще има затруднения, но ще се справим заедно, както казва в такива случаи премиерът ни”.

Ваксинацията на комуниста Камала Харис със сгъваема инжекция - Комунистически номера за заблуда на населението

Защо през 2015г. Националният здравен институт при администрацията на Обама, е изпратил над 3,7 милиона долара безвъзмездни средства в лабораторията Ухан в Китай? Освен това, тази значителна сума пари бе одобрена от д-р Антъни Фаучи За тези, които не знаят кой е д-р Фаучи / Fauci, той е директор на Националния институт по алергия и инфекциозни болести от 1984г. и до днес. Но неговата политическа позиция и научна реторика винаги са били под въпрос, тъй като многократно са били излагани публично в опозиция срещу посоката на настоящия президент на САЩ Доналд Тръмп. Има ли връзка между тези дарени пари и настоящата глобална криза, с която се сблъскваме в рамките на пандемията Covid-19? Защо администрацията на Обама финансира лабораторията на Ухан? Защо д-р Антъни Фаучи под часовника на Обама одобрява милиони, които да бъдат изпратени в лабораторията Ухан в Китай 2015г.? Истината ще ни освободи. Има доклад на Рокфелер от 2010г., публикуван от Фондация Рокфелер, озаглавен "Сценарий за бъдещето на технологиите и международното развитие". И в този доклад има раздел, наречен LOCK STEP на стр.18. Lock Step ясно следи стъпка по стъпка програмата на Дълбоката държава, включваща дирижирания план за пускане на Ковид-19 в света. Има няколко видеоклипа, които представят действителния документ на Рокфелер (ще го пусна в коментар) и помагат да се детайлизират какви инкриминиращи доказателства свързват Ковид-19 с Дълбоката държава и д-р Фаучи и останалата част от К.а.б.а.л.

На президента Тръмп и довереният му екип от Алианса е бил известен този план за пандемията на Дълб. държава и...

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: Доктор на хунтата: Преборилите Covid-19 да се ваксинират! И умрелите също, проблем ще са кремираните - Narod.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!