Следвайте "Буднаера" в Телеграм

„Алфа Рисърч” излъга – рейтингът на Бойко е два пъти по-нисък, придворните социолози мамят народа заради тлъсти хонорари: Политолог пред Narod.bg

Истинското одобрение на Борисов е 20%, 80 на сто от българите не могат да го понасят

„Алфа Рисърч” за пореден път безцеремонно излъга българския народ с новата си платена от ГЕРБ социология. Преди ден агенцията, ръководена от придворната социоложка на управляващите Боряна Димитрова, излезе с „новината”, че Бойко Борисов и президентът Румен Радев за пръв път имат равно одобрение – 40%.

„Това е брутална лъжа, което, между другото, е подсъдно. Боряна Димитрова манипулира общественото мнение с инсинуацията, че Борисов се радва на 40% одобрение. Долна лъжа – в момента рейтингът му е едва 20 на сто, защото 80% от българския народ не може да го понася”, алармира пред Narod.bg политолог, познат с острите си позиции съм грабителите от ГЕРБ.

„Помислете! Откъде ще дойдат тези 40 на сто одобрение? От 2,3 млн. пенсионери с по 200-250 лв. пенсии ли, или от унищожения от монополи и все нови и все по-големи такси и данъци дребен и среден бизнес?! А 600-те хиляди общински и държавни служители с по 800 лв. заплати? Или пък 1,7 млн. работници в частния сектор с по 750 лв. месечно възнаграждение?

Забележете – цитираните заплати са от националната статистика и не са в брутно, а в реално измерение! Та тези близо 5 милиона българи ли одобряват Бойко Борисов, както се опитва да ни убеди добре платената придворна социоложка Боряна Димитрова?”, възмути се политологът.

„Истината е, че рейтингът на Бойко и ГЕРБ е тотално сринат заради серията лъжи и постановки, на които се нагледа народът, докато стоеше заключен заради коронавируса. Пред това време обаче премиерът обикаляше България с джипа да си прави пиар, а в свободното време ловуваше в стопанството на своя приятел – олигарха Валентин Златев. Някои издънки дори прощаващият и бързо забравящ български народ няма да загърби”, надява се наблюдателят на политическия живот.

Боряна Димитрова манипулира България по заръка на ГЕРБ

Реклама

Не е чудно, че точно шефката на „Алфа Рисърч” Боряна Димитрова преметна хората с фалшивата си социология. От години дамата лапа наистина сериозни суми, за да венцехвали властта и лично Бойко Борисов.

Запомняща се гръмовна лъжа на „стъкмистиката” на агенцията лъсна на президентските избори през 2016-а, когато Боряна Димитрова нагло обяви, че „бъдещият президент на България ще бъде излъчен на оспорван балотаж между кандидата на ГЕРБ Цецка Цачева и на подкрепения от БСП ген. Румен Радев”.

Основните тенденции в обществените нагласи обаче се оказа доста различни от платената социоложка на ГЕРБ – нямаше никакъв оспорван балотаж – Румен Радев отвя тетка Цецка с 59,37% срещу скромните 36,16 на сто – почти двойно. Нищо, важното е Боряна Димитрова да си заслужи хонорара.

Georg Georgiev:
1. Бойко Борисов - комунист, майор от УБО, и син на полковник от МВР или на който и да било.

Комунистите в ГЕРБ са повече от БСП! Бойко уж се отказва от партията-майка едва през 1995-а: Разследване на Narod.bg

Ексклузивно! Бойко Борисов е бил агент на ДС (ДОКУМЕНТИ)

75% от ръководителите на дясно-комунистическата бкп-ГЕРБ са бивши леви комунисти – начело с лидера си

Вярно ли е, че ако изкъпете 5 гербаджии, ще излязат поне 6 „чисти“ комунисти?

Хитрите деца на Лукавия: Един от най-младите някога членове на БКП, израснал в семейство на комунисти – По наглост и лъжа е първи в ЕС!

Източник/ци: https://narod.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!