Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Mного е безнадеждно! Борисов ни обеща поголовно ваксиниране, друго да сте чули да ви обещае?

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Автор: Соня Момчилова, Фейсбук  

На мен хич не ми е смешно, хора. Не схващаме ли, че група авантюристи, както определи компанията по спасяването на нацията и Вожда си правят зловещ експеримент с нас - тулупите. Еми ние сме тулупи. Тулупи сме. А те са обвинителите от седмия ден...мамка му, много е безнадеждно.

И за какви тестове, след които умират лекари, ми говорите, за какви ваксини, чието предназначение е вече ясно на всеки идио, и за каква нормалност, към която сте закопняли да се връщате, може са става дума?!

Най-яростните противници на казармения ред и философията на фуражките са най-хрисими. Най-свободолюбивите, дето са ми се клели, че само убежденията им за ненамеса в безграничния им пиетет към свободното изразяване ги ръководи всеки миг, сега чета да призовават към смирение и приемане на немотивирани и необосновани от където и да ги погледнеш мерки!

“Десидентите”, грантомотивирани интелектуалци ще се счупят от поклони и трезвомислещи празнословия в подкрепа на Борисов, който ни обеща поголовно ваксиниране, друго да сте чули да ви обещае?

Първи ще ни ваксинира, този път нямам съмнение, че ще си удържи на думата. Нямам съмнение и че същите борци за неограничено волеизявление ще се турят най-отпред в парада на жигосаните овце.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Уф, що ли се хабя. Великият инквизитор to be continued...

Комунистите в ГЕРБ са повече от БСП! Бойко уж се отказва от партията-майка едва през 1995-а: Разследване на Narod.bg

Източник/ци: https://www.lentata.com

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!