Следвайте "Буднаера" в Телеграм

„ВЕЛИК Е НАШИЯТ КИТАЙ!”

„ВЕЛИК Е НАШИЯТ КИТАЙ!”

Grigor Lilov

**** Има ли българско-пекинска машина за пропаганда и тролене и фактите за нея.
.
Боже, колко запалени и яростни фенове на Китай напоследък се пръкнаха у нас!

От Нова година насам едвам се оправям с троловете – техния потоп от фейкове и коментари, които заливат профила ми под всеки мой пост, свързан с Короначумата.
.
Тази кампания не е плод на повярвали в пропагандата на постоянната рубрика с радио Китай на „флагмана на българския печат” - вестник "24 часа" (както се самотитулува изданието).

Не е плод и на специалните притурки и платени публикации в медиите на Димитър Иванов – Гестапото (бивш шеф на 6-ти отдел на Държавна сигурност)

Не е плод на офиса на държавната китайска агенция „Синхуа” у нас и дейността му от 2012 насам, като и на трите китайски сайта на български език.

Кампанията в профила ми не е дело и на китайската China Global Television Network (CGTN), който е включена в пакетите на повечето кабеларки у нас.
.
А чие дело е?.

Пекин нае компанията „Home Credit” за пропагандни цели. Тя е позната и у нас – работи като фирма за бързи кредити, нейно поделение – като дружество за търговия с имоти и т.н. Има огромен бизнес в Китай за около 14 млрд. евро равностойност.
.
„Home Credit” е собственост на милиардера Петр (Пьотр) Келнер. Той е собственика на bTV. Та затова в тази национална телевизия толкова често може да видите „експерти”, които омаловажават Короначумата и съответно мерките срещу нея.
.
За да отговори на китайската пропагандна поръчка „Home Credit” на милиардера нае Пи-Ар агенции в маса държави, вкл. и в България.
Тези агенции не наеха нови тролове, а използваха готовите тролски фабрики у нас. От години те работят непрекъснато с тях, а отделни агенции са си създали и свои, обслужващи партийни и руски поръчки.
**** имам маса постове и коментари в предишни години за тези фабрики и кой стои зад тях – например този https://www.facebook.com/.
.
Тези фабрики работят и продължават и сега да работят за партийни и руски интереси. Но това не пречи на наетите от тях да спамят и тролят за нуждите на Великия Китай.

Парите не миришат от една страна, а от друга – редица от руските и китайски пропагандни цели в Европа се припокриват или са идентични.

ККП принудително набира пионери и комсомолци посред епидемията

Най-важното за оцеляване от ККП-вируса (Ухан)

Източник/ци: https://www.facebook.com/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!