Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Румен Радев: Загубата на Милен Цветков е и загуба за българската журналистика – Боби Велков: Смъртта на Милен Цветков настъпи с пълна газ от надрусано маргиналче – Гешев поема разследването!

Президентът Румен Радев изразява съболезнования на семейството, близките и колегите на журналиста Милен Цветков.

Това съобщиха от прессекретариата на държавния глава.

„Загубата на Милен Цветков е и загуба за българската журналистика. Той ще бъде запомнен като непримирима личност с характер, който правеше и журналистика с характер, близка до зрителите и неподвластна на интересите на силните на деня. В професионалния си път Милен Цветков демонстрираше критичен подход, защитаваше позициите си и гражданския интерес, независимо от трудностите“, заявява президентът Румен Радев по повод смъртта на журналиста.

Боби Велков: Смъртта на Милен Цветков настъпи с пълна газ от надрусано маргиналче

Боби Велков, председател на Съвета на директорите на НДК, написа в социалната мрежа:

"При корона вирусът поне има симптоми! Тук смъртта настъпва неочаквано и с пълна газ от малки надрусани до козирката маргиналчета! Синове и дъщери на други такива, които отдавана са създали епидемиологична обстановка в обществото, чиято зараза е още по-опасна от настоящата, и най-вероятно за нея също трябва НОЩ. 

Тези хора управляват бизнеси, които произвеждат само и единствено пари и спирт и нищо в полза на обществото. Да не говорим, че тези "блага" ги произвеждат с обществени пари от поръчки и ДДС за да не хабят своите. Всеядни, ехидни, примитивни и консумиращи всичко по пътя си! 

Такива за съжаление са и техните деца. Объркани, изпедепцани, шмъркат от глупост и имане. На тази нова и бела популация от 'достойни' синове и дъщери, когато изтрезнеят, обикновено й се приисква да прави политика, защото за бизнес не става. 

Представят ни ги, като алтернатива в някой нов проект, който има за цел да укрепи семейното им имане и нищо повече. Така те се превръщат в контактни лица за хиляди и вирусът на глупостта отново е обществено разпространен! 

Милен Цветков, светла му памет, си отиде от този свят не от случайно ПТП, а от хладнокръвното натискане на газта, вследстие на безметежното усещане за безнаказаност на цяло едно поколение кух "елит", който не признава, нито правила, нито норми, нито животи. Жалко. Много жалко."

Гешев поема разследването

По разпореждане на главния прокурор Иван Гешев, разследването в Софийската градска прокуратура на катастрофата, при която загина Милен Цветков, ще бъде взето на специален отчет от Апелтивната и Върховната прокуратури.

Всеки момент се очаква дежурен прокурор да разпореди удължаване със 72-часа на ареста на шофьора, предизвикал инцидента. Вероятно утре или в сряда ще бъде поискано от Софийски градски съд и постоянен арест на Кристиан Николов.

Прокуратурата ще разпореди проверки на произхода на средствата, с които джипа е закупен, като обект на инспекция ще са и родителите на водача. Именно по две разследвания, стартирани под ръководството на Иван Гешев, от година и половина в ареста е бизнесмена Миню Стайков, който се оказва съдружник на майката на шофьора.

Ето го убиецът на Милен Цветков! Ако знаете коя е майка му, дала му ключовете от джипа…

Най-важното за оцеляване от ККП-вируса (Ухан)

Източник/ци: http://epicenter.bg/

http://epicenter.bg/

http://epicenter.bg/ar

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!