Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ето го убиецът на Милен Цветков! Ако знаете коя е майка му, дала му ключовете от джипа…

34

22-годишният джигит, който се качи да кара дрогиран и уби Милен Цветков – Кристиан Николов, е син на директорката на „Винпром Карнобат“ Десислава Пешева – Николова

Синът й се е завърнал миналата година от следване в чужбина и помага във фамилния бизнес. Там е и съпругът й Асен Николов, който е бивш член на НДСВ, особено бчлизък до Симеон Сакскобурготски.

Именно майката е дала на сина си Кристиан да кара фирмения, с който той уби легендарния водещ, блъскайки го отзад с висока скорост на червен светофар.

Кристиян Асенов Николов има книжка от 2016 година. В досието му има само едно малко нарушение. С направения му тест е реагирал на канабис и амфетамин. Той е задържан за 24 часа в 4-о РПУ. Той попада под член на 343б от НК, който предвижда от 3 до 15 години затвор", заяви главен комисар Николай Хаджийски пред Нова тв.

Според експерти  цената на джипа-убиец Ауди Q 7, въпреки че не е последен модел, което показват регистрацията и стоповете му, е над 120 хиляди лева.  

Фирмата на майка му "Десислава Пешева Комерс", която е собственик на джипа Ауди, с който е извършена катастрофата, отнела живота на журналиста, е спечелила милиони по Програмата за развитие на селските региони и се занимава с лозаро-винарство.

             

Най-важното за оцеляване от ККП-вируса (Ухан)

Източник/ци: https://7dnibulgaria.bg/

http://epicenter.bg/a

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!