Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Бацко на двора в Банкя съпреживяват Възкресението като току-що покръстени африканци

Georg Georgiev:
1. Бойко Борисов - комунист, майор от УБО, и син на полковник от МВР или на който и да било.

Ексклузивно! Бойко Борисов е бил агент на ДС (ДОКУМЕНТИ)

75% от ръководителите на дясно-комунистическата бкп-ГЕРБ са бивши леви комунисти – начело с лидера си

Вярно ли е, че ако изкъпете 5 гербаджии, ще излязат поне 6 „чисти“ комунисти?

Хитрите деца на Лукавия: Един от най-младите някога членове на БКП, израснал в семейство на комунисти – По наглост и лъжа е първи в ЕС!

Бацко на двора в Банкя, с щерката, зетя, унучетата, сграбчил иконка и съпреживяват Възкресението, като току-що покръстени африканци. Фанелата е друга, пак голяма и ватена, но с цвят „прах я с ени други и те пуснаха“.

Предполагам, че е съвсем нормално в този интимен семеен момент, да присъства пиарката ти, която да заснеме тази паначаревска трагедия и да я постне във фб. Такиви работи, преатели!

Бележка на АФЕРА!: ЗАБЕЛЕЖЕТЕ КАК БОКО ТИКВАТА ДУХВА И ЗАГАСВА СВЕЩТА, ВМЕСТО ДА Я НОСИ У ДОМА И ДА ГОРИ ЦЯЛА НОЩ!!! АКО ТОВА Е ВЯРВАЩ ЧОВЕК, ВИЕ СТЕ КРОКОДИЛИ! НА ВОСКРЕСЕНИЕ ХРИСТОВО ДУХВА И ЗАГАСЯ СВЕЩТА, ТОЧНО КАКТО ДУХНА СВЕЩТА НА ДЪРЖАВАТА!


Председателят на лекарската камара Клаус Райнхард дори заяви, че отпускането на карантината е бавно и спокойно може да се ускори. „Няма никакви научни или медицински причини да задържаме ситуацията с мерките такава, каквато е сега“, посочи той. Според него може да отпадне веднага забраната за контакти с хора извън семейството.“

А у нас продуцират пик, стресират населението и имитират борба със заразата в най- добрите традиции на едно лошо и пошло шоу, противопоставяйки хората едни срещу други, играйки си с вменените им страхове.


преатели, капепета са днешната голгота на инакомислещите и разумни хора, на които уплашените непрекъснато вменяват страховете, а както се видя и комплексите си, а милиционерите тържествуват в очакване на назидателната понеделнишка репресия към дръзналите да се погрижат за себе си и близките си по начин, който считат за верен.

Георги Дренчев

Afera.bg

Най-важното за оцеляване от ККП-вируса (Ухан)

Източник/ци: https://svobodnoslovo.eu/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!