Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Управлява ни мафия, която унизи и уязви всички обществени слоеве. Гаври се с всеки и с всичко. Няма милост за народ и държава.

Тулуп войвода и Шкембе войвода осигурили на специалните ни сили 3 000 патрона и това е голяма тяхна политическо-олигархична гордост. Абе натовска армия ви казвам, свирепа българска войска. Същият брой патрони изтрелвахме на полигона "Беляковец" в численост един мотострелкови взвод за обикновена стрелкова подготовка. Ама кой да го изрече на глас, като и пилотите ни изтребители имат по 1 час полет на година и забравят откъде се влиза в кабината. Хранят си тихо и чакат пенсия, ако ББ не звънне по телефона за въздушна доставка на проститутки до някоя резиденция с "Кугър". С какво друго?

Важно е Тулуп и Шкембе войводите да са ни здрави. И да се заканват на Путин непрекъснато, че ще падат руски самолети в Черно море и ще търсим телата на руските пилоти с векове. Толкова сме страшни и още толкова храбри. Да не говорим за смели.

Накратко казано:

Не ни гледайте как изглеждаме на живо, на снимка да ни видите каква натовска армия имаме. И добре, че има фотошоп, че и тумбаците на слънцето ще ни лъснат.

В едно с голите ни задници.

Николай Марков

---

Тулупа ББ връчва новото знаме на военните ни сили за "специални операции", докато поредният партиен генерал го гледа влюбено като мисирка. Падение.

Абе, пичове! Какви военни сте вие, бе добитъци!? Защо просто не отидете в натовска Турция на професионална разходка и да видите като вас ли изглеждат турските сили за същите специални операции, като вас ли са облечени, през какво цедка и обучение са преминали, да им прочетете сивитата и да видите дали изглеждат като пазачи на черешови градини в кюстендилско? Стига циркове, че ми писна от циркови артисти. Бактъм.

Управлява ни мафия, която унизи и уязви всички обществени слоеве. Гаври се с всеки и с всичко. Няма милост за народ и държава. Убива безмилостно и погребва милиони невинни човешки съдби. Айде като мислите за родината толкова много и се кълнете в бойните си знамена никога не ходили на война, направете поне една истинска "специална операция" и затворете толупа в карцера. Еднократно и завинаги.

И да не докосва българско знаме, а не да ви го връчва.

Николай Марков

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!