Ще опраска ли Васил Божков, компанията плюс премиера с едни записи за един рекет и малко наркотрафик?

Владко Горанов се качил в колата на Дияна Найденова в предаването „Карай направо“, за да ни обясни, че не търкал билетчета.

Но за какво му е на Владко да търка талончета, той си има кръстник.

Но по – интересното е ще изкара ли Васил Божков направо нещата, защото вече е ясно:

– Има едни папки, депозирани още от 2003 година за участието на Бойко Борисов и Киро Гела в каптагона, депозирани от Божков в две български и в две чужди банкови адвокатски касети!

 – Има и много флашки , с които разполага Васил Божков, а една от тях съдържа записан разговор между Финансист №1 същият този Владко Горанов и Васил Божков, в който Финансистът убеждава хазартният бос, че няма да има проблеми с лотарията, ама всяка седмица трябва да отчислява 1 млн.евро, всички знаем за кого?! 

Сега остава да чакаме, да видим къде ще гръмнат новините в Испания, Брюксел или може би в някоя по близка до България страна като Сърбия.

Както се казва родните служби може и да не знаят за всичко това, но пък току виж пак научили всичко от някоя чужда медия.

Правителството в паника: Видеозапис на Божков ще уличи Борисов в огромна корупция!

Испански прокурор: Лъжа е, че българските власти не знаят за нашето разследване! Поискали сме им информация още преди два месеца!

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://www.informiran.net/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!