Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Китайците твърдят, че консумирането на човешки зародиши е форма на изкуство

Най-новата диета за здраве и красота в Китай е консумацията на човешки зародиши и трупове на бебета, съобщи седмичното хонконгско списание The Next Magazine. За разкрасителен лек се смята не само плацентата, но и абортираните човешки зародиши, които са високо търсени деликатеси в Китай. В провинция Гуандонг популярността на гастрономни части от човешки телца е голяма, и такива могат да се закупят дори от болници. Направеното от The Next Magazine проучване относно тази форма на канибализъм ги отведе в китайската провинция Ляонинг.

Според TheNext Magazine по време на банкет, домакинстван от тайвански бизнесмен, една от сервитьорките, г-ца Лию от провинция Ляонинг, Китай, подметнала небрежно за обичая да се ядат човешки зародиши и трупове на бебета в провинция Ляонинг, както и за нейното намерение да се върне отново към тази диета поради здравословните си  проблеми. Присъстващите тайвански жени били ужасени.

Г-ца Лию добавила, че хората могат да си позволят човешките части, но има списък за чакащите, и само хората с връзки се снабдяват с „най-високото качество” човешки части, каквито са тези от по-зрели зародиши. Мъжкият зародиш се считал за най-висококачествен.

TheNextMagazine поиска от г-ца Лию да придружи лично журналиста до мястото, където се приготвят зародишите. Репортерът наблюдавал как жена дроби мъжки зародиш и прави супа от плацентата. Жената дори се опитвала да успокоява присъстващите с думите: „Не се плашете, това е просто месото на висше животно.”.   

Остатъците от зародиша били кремирани в планината според традициите на този район.

Всъщност в Китай подобни съобщения за ястия, направени от месо на бебета, са се появявали от време на време. На Интернет има видео запис, за онези, които желаят лично да видят тази кулинария. В неговото въведение се говори, че за китайците консумирането на човешки зародиши е форма на изкуство.

На 22 март 2003 г. полицията в Бингян, провинция Гуангши, откри 28 бебета от женски пол в един камион, пренасяни контрабандно от Юлин в същата провинция до Хоуджоу в провинция Анхюи. Най-възрастното бебе било на 3 месеца. Бебетата били сложени по 3-4 в пакет и много от тях били полумъртви – никое не било потърсено от родителите му.

Сутринта на 9 октомври 2004 г., човек ровещ се в сметището в покрайнините на град Джиючиян, район Судждоу, намерил части на бебета, включително 2 глави, 2 туловища, 4 ръце и 6 крака. Според разследването тези трупчета са били на бебета на възраст не повече от една седмица и са били надробени след като са били сготвени.  

Независимо, че Китай има закони, които забраняват консумирането на човешки зародиши, принудителният закон за едно дете на комунистическия режим бива съблюдаван стриктно, което създава условия да се правят зверства от подобно естество. 

Какво би накарало хората да вършат подобно нещо без никакъв свян и страх от последствия? От времето на така наречената „културна революция” на Мао липсата на нравствени ценности и респект към човешкия живот са се превърнали в норми на живот. Господството на китайската комунистическа партия доведе до нечовешко поведение и нарушаване правата на хората, в резултат на което се появиха такива анормални практики като канибализма.   

The Next Magazine, Epoch Times

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!