Следвайте "Буднаера" в Телеграм

В МВР си играят на мачовски мечти от “Бързи и яростни“, но с ваши 5 милиона

.

Български МВР-началници гонят нарушители...

Приоритети – повече джигити, по-малко деца? МВР ще купува 15 нови коли за по 300 хил. всяка. В страната има само ЕДНА детска линейка, която струва 150 хил. и е дарение

Дощяло им се на българските полицаи супер автомобили. С тях щели да гонят джигитите, които карат с високи скорости и застрашават останалите участници. Колко благородно. Само че от висока скорост през 2018 г. е загинал един човек. Според статистиката. Над 20 са загинали от произшествия с каруци, коне, крави, овце и прасета.

Най-много ПТП са поради лоши пътища, дупки, некачествена настилка и пр. Само в катастрофата край Своге загинаха 20 души, а ранените са 21… Разследването още не е завършено - повече от година.


.
Този Cadillac Escalade в САЩ стартира с цена от 102 000 долара. С пълно полицейско оборудвне стига до... 120 000 долара... Нашите вадят по 350 хилядарки за кола!

5 млн лева ще даде държавата, сиреч данъкоплатеца, за луксозни, расови автомобили. Ще ги карат необучени засега полицаи. Били скъпи, защото в тях щяло да има специално оборудване: лаптоп, принтер, камера, радиостанция.


.
Това Ломбоджини е подарено от благодетел на италианската полиция. Зарадвали му се, че ще гонят бандити със супер коли...

 

.
... догонили ги...

 

Няма да коментираме щенията на родното МВР. Нито ефективността на работата му – разбирай разкриваемостта на престъления и превантивна дейност – на едно от последните места в Европа.


.
Действителността...

 

Може много да се говори по темата. Но има и кратък вариант: нахалство! Да се налеят 5 милиона от парите на българите за някаква тъпа приумица, плод на съмнителен анализ. 

Ако в МВР искат наистина да са полезни, нека започнат от борба с корупцията в редиците на министерството и службите. Но няма да го направят, защото ще хванат сами себе си. Затова искат готини и скъпи коли, което издава супер комплексарщина.

Фрог нюз

Източник/ци: https://frognews.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!