Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Жена удушена за притежаване на "Девет коментара за КП"

Китайската комунистическа партия (ККП) преследва тези, които открито са се отказали от нея, както и граждани, разпространяващи разкриващата истината за нея публикация "Девет коментара за комунистическата партия"...

Г-жа Гуо Лифанг от гр. Шиянгтан, провинция Хунан, е практикувала преследваната от ККП медитативна практика Фалун Гонг (Фалун Дафа). 54-годишната Гуо бива удушена заради притежаване копие на "9те Коментара". Трима души, от които поне един бил полицай, нахълтали в дома й. Когато полицията вижда "9те Коментара" на бюрото й, те веднага я отвеждат в околийския участък да я разпитват и изтезават.

Публикувани през 2004 г. от Epoch Times, „Девет коментара за комунистическата партия“
Публикувани през 2004 г. от Epoch Times, „Девет коментара за комунистическата партия“

Около две седмици по-късно семейство Гуо бива уведомено, че Лифанг е починала от неестествена смърт. Аутопсията не показала нищо необичайно в тялото й. Единственото забележимо нещо били белезите от душене по шията и врата й.

Страхувайки се от последствията за убийството на тази иначе известна с добро здраве и енергичност жена, полицията предлагала парично обезщетение на семейството й, но то отхвърлило предложениятя. Случаят се покрива, като на никого не се разрешава да види трупа. Дори служители в околийското управление биват поставени под наблюдение заради този случай.

Световната организация за разследване преследването на Фалун Гонг (WOIPFG) разследва случая.

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!