Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Арт брокер впечатлен от Shen Yun в Монреал, Канада

Арт брокерът Фриц Зефир бе сред публиката на представлението на Shen Yun в Монреал, Канада.

Той е впечатлен от представената от Shen Yun музика.

[Fritz Zephir, Art Broker]:
"Музиката е много вдъхновяваща и много добре съответства на това, което става на сцената. Така че този спектакъл е наистина голям успех.
Музиката е впечатлила и съпругата му.

[Carline Zephir]:
"Музиката ни води да изживеем събитията, които се случват на сцената."

Г-н Зефир оценява и костюмите.
[Fritz Zephir, Art Broker]:
"Да, костюмите са много ярки. Когато човек гледа мъжете или жените, облечени в тях, ще си каже, че са късметлии, че могат да разполагат с тези хубави дрехи и да танцуват с тях, и да се чувстват някак специални."

Той сподели впечатленията си и от декорите в спектакъла. Shen Yun представя анимирани декори с високотехнологични образи, прожектирани зад танцьорите.

[Fritz Zephir, Art Broker]:
"Идеята за анимации, прожекции и цветове е много, много добра – тя придава различна динамика. Това е почти като киното. За мен това е истинското 3D, защото това, което виждаме, са реални хора с прожекция на заден план. То е много, много добро."

[Carline Zephir]:
"Този спектакъл носи усмивки. Това е представление, което кара човек да се замисли за смисъла на живота, за доброто и злото. Наистина го оцених високо… видях толкова много сфери – музиката, изкуствата, танците, костюмите, историята, духовността. За спектакъл то е изчерпателно.

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!