Жертва на китайската "плазмена икономика" се възвръща към нов живот чрез Фалун Дафа

(Minghui.org) През 1990 г. провинциалното правителство на Хънан в Китай силно подкрепя "плазмената икономика" - кампания, в която хората даряват кръвна плазма за продажба на биотехнологични компании. Местните хора виждат в това възможност да направят пари и посредниците правят огромни печалби от кампанията. Но поради ниските стандарти за здраве и безопасност, включително обща липса на подходящи процедури за стерилизация, широко разпространеното плазмено събиране предизвиква бързо разпространение на СПИН и хепатит по цял Китай. По-късно това става известно като "кръвна плазмена катастрофа". Местните власти или покриват бедствието или отхвърлят отговорността за него. ККП (Китайската комунистическа партия) остава безмълвна по въпроса и темата става табу.

Г-жа Джиа Пинг, 60 г., която живее в Торонто, Канада, е жертва на "кръвната плазмена катастрофа". Тя се заразява с хепатит С чрез кръвопреливане. Практикуването на Фалун Дафа слага край на страданието й и й дава нов живот.

Г-жа Джиа Пинг

Причинено от човека бедствие

Джиа Пинг си спомня: "Имах хистеректомия през февруари 1991 г. и получих 2400cc кръвна плазма. Операцията беше успешна и скоро се възстанових. Точно когато бях на път да се върна на работа, започнах да изпитвам гадене и повръщане. През май същата година бях приета в секцията за инфекциозни болести във военната болница на PLA. Освен високи нива на трансаминази (ензими), лекарите не можеха да намерят нищо нередно с мен. Те изпратиха тестове в лаборатория в Шанхай и резултатът показа, че имам хепатит С."

Копие от "Доказателство за хоспитализация" на г-жа Джиа Пинг, издадено от болницата на военновъздушните сили на PLA в Джънджоу.

"Много пациенти в болницата имаха подобни симптоми. През тези години много хора са се заразили с чернодробни заболявания от кръвопреливане, но болниците не можеха да диагностицират болестта. Те нарекоха симптомите, "хепатит от кръвопреливане". Лекарят ми каза, че не е лесно да се третира болестта ми. Те могат да контролират само нивата на ензима. Лекарят ми каза също, че обикновено става втвърдяване на черния дроб и може да живея още 10 години. Спомням си, че най-доброто лекарство, използвано за лечение на хепатит С, е инсулин."

Г-жа Джиа също посещава най-добрите лекари на традиционна китайска медицина (TCM). Всеки път, когато посещава TCM лекар, тя взима по дузина торби с китайски билки. Тя пие големи купи с билкови лекарства всеки ден и се чувства сякаш е напоена с лечебни билки.

"Безброй трагедии бяха причинени от това човешко бедствие. Властите преследват онези, които са казали истината за "кръвната плазмена катастрофа" и мнозина бяха принудени да се преместят, за да избегнат преследването.”

"Търсих лечение навсякъде. Когато западната медицина не работеше, опитвах китайската медицина. Взимах безброй хапчета и многократно получавах третирания. Моите симптоми продължаваха да се повтарят. Понякога бяха тежки, понякога леки. Но никога не бяха изцяло изцелени." Видът на Джиа Пинг става блед и тя отслабва много поради болестта и страничните ефекти на всичките лекарства, които взима. Тя става много раздразнителна и се чувства сякаш просто чака да умре.

Нов живот след практикуване на Фалун Дафа

От детството си Джиа Пинг е научена да бъде атеист и да приема материализма. Тя не вярва в нещо, което не може да бъде обяснено от науката. Но когато западната медицина не може да облекчи болката й, тя започва да мисли за практикуване на чигонг или будизъм.

"Майка ми започна да практикува Фалун Дафа през 1995 г. и го намери за нещо отлично. Тя предложи и аз да опитам. Тогава много хора в Китай практикуваха Фалун Дафа. Думата се разпространяваше бързо за извънредните ползи за здравето от практиката. Това подхрани доверието ми."

Практикуването на Фалун Дафа е трудно за нея в началото. "Не можех дори да стоя половин час. Не можех да кръстосам краката си за медитация. За щастие много практикуващи живееха наблизо. Гледахме лекциите на Мастър Ли Хонгджи (основателят на Фалун Дафа) на запис, а също така четяхме заедно "Джуан Фалун" /главният текст на Фалун Дафа/. Постепенно осъзнах, че култивацията не е за лечение на заболявания. Болестта ми беше причинена от моята карма. При истинската практика за култивиране трябва да се подобри характера чрез култивиране и да се стане добър човек."

Джиа решава да се култивира /самоусъвършенства/. Тя продължава да прави упражненията за медитация, независимо колко болезнено й е в началото. Скоро след това тя усеща, че нейната дихателна система започва да се прочиства. Тя се възстановяв от упорито респираторно заболяване и изпитва какво е да се диша свободно, за което казва развълнувано: "Това беше сякаш бях преродена".

Преродена

Тъй като продължава да практикува култивация, здравето на Джиа Пинг напълно се трансформира. Всичките й упорити заболявания изчезват. Когато е в най-доброто си състояние на култивация тя се чувства, че й е леко да ходи, чувства се лека като перце.

Най-голямата полза, която практиката на Фалун Дафа й донася, е подобрението на нейния характер. Тя следва принципите на практиката - Истина-Доброта-Търпение - в ежедневието си и се научава да прощава лесно и да е любезна с другите.

Джия Пинг усеща също, че умът й става все по-ясен и остър. "Със здраво тяло, мило лице и гъвкав ум, аз се отличих в работа си. За да повиша квалификацията си в работата, направих магистърска степен задочно", казва тя.

Джиа практикува Фалун Дафа в продължение на 25 години. Тя се счита за изключително благословена да попадне на тази духовна практика. 

Джиа се премества в Торонто, Канада, през 2008 г. Там се присъединява към традиционната китайска група за маршируващи барабани "Tian Guo Marching Band", сформирана от местните практикуващи Фалун Дафа. Групата често е поканвана да участва в събития, проведени в града. "В тежка зима или жарещо лято моята издръжливост е добра. Просто марширувам напред. Без значение колко далеч трябва да пътувам в кола, вече не получавам замаяност. Аз също не се страхувам от студа. Това беше невъзможно в миналото. Наслаждавам се на добро здраве и наистина съм като преродена, нещо, което не можех да си представя преди!"

Джиа Пинг е щастлив участник в групата "Tian Guo Marching Band".

"Колко съм благословена! Единственото ми желание е да се култивирам и да ставам все по-добър човек. Благодаря на Фалун Дафа, че ми даде нов живот."

"Сега, когато вирусът на ККП /корона-вируса/ непрекъснато мутира и няма ефективно лечение, не трябва ли да сме по-благоразположени и да разберем какво е Фалун Дафа? В момента тя се практикува в над 100 страни и региони по света. И все пак е брутално преследвана в Китай - страната, в която първо се преподава публично. Фалун Дафа е направила безброй чудеса в лекуването на заболявания и подобряване на здравето на много хора".

Ползите от Фалун Дафа

Източник/ци: Victim of China’s “Plasma Economy” Regains New Life through Practicing Falun Dafa | Falun Dafa - Minghui.org

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!