Възстановяване от рак на стомаха за десет дни

От практикуващ Фалун Дафа в провинция Хейлундзян, Китай

(Minghui.org) Един ден колега практикуващ доведе майка си в нашата група за изучаване на Фа и друг практикуващ я попита защо е толкова слаба. Тя каза, че има рак на стомаха, също като покойния си съпруг, който почина от същата болест.

Тя ни разказа, че е дошла тук от провинция Дзилин, за да помогне на сина си и снаха си, която скоро ще ражда. Бяха изминали шест месеца, откакто имаше проблеми с преглъщането на храна и в резултат на това беше загубила значително количество тегло.

Утешихме я и я насърчихме да изучава Фа с нас. Тя се съгласи и седна с нас, за да прочетем книгата заедно.

Четири дни по-късно синът й купи кутия кнедли и тя ги изяде без проблем. Няколко дни по-късно синът й купи две кифлички на пара и малко риба. Тя също ги изяде всичките. След това тя изведнъж осъзна: „Сине, не се ли оправих? Със сигурност се оправих!“

За по-малко от десет дни всички нейни симптоми изчезнаха само чрез четене на Дафа книги!

Когато се върнала в родния си град две години по-късно, нейните съселяни били изумени да видят, че е още жива, и я попитали как се е възстановила. Тя им разказа как практикуването на Фалун Дафа възвръща здравето й. Чрез изясняване на фактите за Дафа и как Китайската комунистическа партия (ККП) я преследва, тя убеди над 100 селяни да напуснат ККП и свързаните с нея организации.

Сега тя прави упражнения всяка сутрин и след това излиза, за да повиши осведомеността за Фалун Дафа и преследването. Тя идва на групово изучаване на Фа всеки следобед и никога не пропуска.

Удивителната лечебна сила на Фалун Дафа

Богатство, което парите не могат да купят – 20 г. страдание от хипертония, миокардна анемия и сърдечно заболяване изчезват

Възстанових се от чернодробна некроза за два месеца чрез практикуване на Фалун Дафа

Как прохожда парализиран шест години

Как изчезва рак на панкреаса в късен стадий

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Recovering from Stomach Cancer in Ten Days | Falun Dafa - Minghui.org

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!