Подмладяването на майка ми

(Minghui.org) Има много необикновени явления, които се случват, когато хората практикуват Фалун Гонг. Ето един пример.

Майка ми е дълголетник в нашето село. Тя е на повече от 100 години. Тя има бистър ум и говори ясно. Кожата й има розов цвят. Преди година от сребърната й коса израсна черна коса. Сега сивата й коса на слепоочията е видимо по-тъмна. Още по-удивителното е, че самата тя е столетница, която е била в менопауза повече от 50 години и сега мензисът й се върна.

Преди тя не беше така. Тя е родила седем деца и страдаше от синдрома на Мениер, от тежки гинекологични проблеми, хипертония и висок холестерол. Тя беше на границата да получи диабет. Когато беше на 76, тя беше толкова слаба, че дори не можеше да излиза от вратата навън. Чувах често отчаяните й думи: „Много приятели на моята възраст си отидоха, кога ще дойде и моят ред?“

Когато майка ми беше в най-трудния и отчайващ момент от живота си, нейна приятелка я запозна с Фалун Гонг. Тя отиде на мястото за упражнения с помощта на нашето семейство. С мъка тя следваше инструкциите и започна да изучава упражненията едно по едно. Тя слушаше още по-внимателно записите с лекциите на Учителя Ли, основателят на Фалун Гонг. Тя ни каза: „За първи път в живота си чувам толкова дълбоки учения. Фалун Гонг е прекрасен!”

От този ден нататък майка ми изучаваше ученията на Фалун Гонг и ежедневно правеше упражненията на тази медитативна практика. Тя ставаше все по-жизнена с всеки изминат ден. Постепенно болестите й изчезнаха една по една. Тя живееше според принципите на Фалун Гонг „Истина-Състрадание-Търпение“ и се стремеше да бъде по-добър човек.

Когато хората видяха този изключителен феномен на подмладяване на майка ми, те бяха изумени и говореха, че Фалун Гонг е невероятен!

Майка ми често ни казваше: „Животът ми е удължен от Фалун Гонг и Учителя Ли. Трябва да ценим възможността за самоусъвършенстване и да практикуваме от все сърце."

Източник/ци: My Mother's Rejuvenation | Falun Dafa - Minghui.org

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!