Военeн лекар: Фалун Дафа е невероятна!

(Minghui.org) Работих повече от десет години като чистачка в дома на пенсиониран военен офицер. Много удивителни неща се случиха, след като разясних истината за Фалун Дафа на него и семейството му.

Семейството му е любезно. Те ме поканиха да работя за тях, когато преследването на практикуващите Фалун Дафа беше най-силно. Почиствах съвестно къщата им и установих чудесни отношения с тях.

Използвах всяка възможност да им разкажа за Фалун Дафа. Те смятат, че Учителят Ли Хонгджи (основателят) и Дафа са добри, и аз им помогнах да напуснат всички организации на Китайската комунистическа партия (ККП), на които бяха членове. Също така им казах, че много хора се чувстват благословени, когато казват: „Фалун Дафа е добра“ и „Истина-Доброта-Търпение са добри“. Те вярват в силата на Фалун Дафа.

Съпругата на офицера имаше астма. След като нееднократно казваше тези две фрази, астмата й изчезна, тя стана здрава и изглеждаше много по-млада. Семейството дори намери разцъфнали цветя на Удумбара* около къщата си.

Миналият октомври офицерът покани в дома си един от бившите си колеги и съпругата му на вечеря. Съпругата беше старши военен лекар. Тя имаше сериозно сърдечно заболяване и беше планирано да й се прави байпас операция. Съпругата на офицера ме представи на гостите и ме помоли да им разкажа за Фалун Дафа.

Мълчаливо помолих Учителя Ли да ми помогне да пробудя съзнанието им. След като им разказах за Фалун Дафа и значението на напускането на ККП, двамата решиха да се откажат. Помолих ги многократно да казват: „Фалун Дафа е добра, а Истина-Доброта-Търпение са добри“.

След като военната лекарка произнасяше думите в продължение на 15 минути, тя започна да се изпотява и каза: „Чувствам се толкова спокойно и комфортно! Много благодаря!" Казах й: „Това е силата на Фалун Дафа”. 

Дадох им сувенири на Фалун Дафа и ги помолих да продължат да повтарят думите, когато имат време.

Два месеца по-късно военната лекарка е имала преглед. След като разгледал резултатите, нейният лекар й казал, че се е възстановила от сърдечното заболяване и вече не се нуждае от операция. Тя беше толкова щастлива, че се разплака.

Военната лекарка се обади на съпругата на офицера и й каза колко е благодарна. „Аз съм лекар от десетилетия, но не можах да се излекувам. Откакто Лианлиан (моят псевдоним) ми помогна да напусна ККП този ден, повтарям „Фалун Дафа е добра, Истина-Доброта-Търпение са добри“. Сърдечната ми болест вече напълно изчезна! Фалун Дафа е наистина невероятна!"

* Удумбарата е свещено цвете, което съгласно будистките писания идва от царствата на Буда, обяснява сайтът на Shen Yun Performing Arts. Името на цветето е от санскрит и означава „благословено цвете от Небето“. То се счита за най-чистото и неопетнено в съвременния свят. Будисткото писание „Лотосна сутра“ го описва като „Митично цвете, цъфтящо веднъж на 3000 години и предвещаващо появата на Царя на Златното колело".

Ползите от Фалун Дафа

Източник/ци: Military Doctor in China: Falun Dafa Is Amazing! | Falun Dafa - Minghui.org

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!