Бивш член на ЕП: Комунизмът вреди на целия свят

(Minghui.org) Бернард Антъни, бивш член на Европейския парламент от Франция, заяви в интервю, че е прекарал целия си живот в борба с комунизма.Това е битка между факти и лъжи.

Антъни, 75 г., е работил във фармацевтичната индустрия на Франция, преди да стане член на Европейския парламент в продължение на 15-години. Той предупреди, че въпреки падането на Берлинската стена, комунизмът все още съществува в Китай и продължава да се разширява в световен мащаб. Затова прекратяването на комунизма е отговорност на всички нас.

По-опасно от вирус

Антъни каза, че комунизмът е убил поне 100 милиона души и е донесъл нещастие на милиарди граждани по света. Това прави комунизмът по-опасен от продължаващата пандемия от коронавируса и той може да се счита за вирулентен вариант на вируса.

Антъни каза, че е необходимо да се противопоставим на Китайската комунистическа партия (ККП), така че трагедията, която преживяват китайците, да не се разпространи във Франция и други части на света.

Попитан за мотивацията му за борба с комунизма през последните няколко десетилетия, Антъни отговаря, че той изпитва дълбока любов към нацията си, дома и свободата, и следователно не иска да види всичко това унищожено от комунизма чрез неговите убийства и геноцид.

Тъй като въпросът за борбата с комунизма е отвъд възможностите на всяка една отделна държава, той предлага този проблем да се разреши на международно равнище.

Престъпление на геноцид

Репортерът, който интервюира Антъни, каза, че има много дискусии за геноцида, извършен от нацистите, но много по-малко се говори за зверствата на ККП срещу практикуващите Фалун Гонг в Китай. Поради вярата си в Истина-Доброта-Търпение, практикуващите Фалун Гонг са жестоко измъчвани и някои дори са станали жертви на принудителното отнемане на органи.

Антъни каза, че това е най-лошият сценарий, който можем да си представим. Например, вероятно има стотици филми за нацистките престъпления, но само един за бруталността на комунизма. Затова хората са склонни да се фокусират върху първото. През последните няколко години Антъни е работил усилено относно съдебните процеси срещу нацистите и комунизма. Например, той е имал среща в Париж, призоваваща международен съд да разгледа престъпленията, извършени от ККП.

Бруталността на комунизма започва от Френската революция, добавя той. Един пример е войната в района на Венди. Бруталността на ККП също е безпрецедентна. Антъни се позовава на бившия лидер на ККП Мао Дзедун, който някога се е заклел да убие 100 пъти повече хора отколкото са убити по време на император Шихуанг в династията Чин. Но въз основа на броя на жертвите от различните политически движения, броят на интелектуалците, които Мао всъщност е убил, е бил поне хиляда пъти повече от времето на управлението на император Шихуанг, който е екзекутирал 400 учени.

Комунизмът е зла религия

Антъни каза, че комунизмът не е нещо ново. Макар да се появява за пръв път като държавна власт през 1917 г., когато Съветският съюз е създаден, неговата теория е съществувала много преди това. Някои хора вярват, че е имало идеологии, подобни на комунизма в Европа през Средновековието. Общите им черти са конфискация на частната собственост, премахване на семейството, отнемане на чужди съпруги и прекъсване на връзките между родители и деца. С всички тези промени единственото, което остава, е да се търси материалното удоволствие.

Всичко това показва, че комунизмът е демон, че е причинено от човека бедствие, което е заразило света. Ироничното е, че макар комунизмът да се противопоставя на религиите на пръв поглед, той самият е всъщност една демонична религия. С марксизма като доктрина и неговите комунистически членове и кадри, той притежава върховната власт.

В Китай например ККП е проникнала в много религии и е промила мозъците на пасторите. В резултат на това тези хора често разпространяват идеологията на комунизма от името на ККП.

Инфилтрация във Франция

Антъни каза, че комунизмът е бил прокаран в различните страни, включително Франция. Опасно е да се предположи, че заплахата от комунизъм е отминала с падането на Берлинската стена.

Разбира се, падането на Берлинската стена е напредък. Но не е достатъчен. Това е така, защото комунизмът все още съществува в Китай, Северна Корея и Куба. Дори във Франция неговите идеологии съществуват по изтънчен и таен начин, особено в рамките на държавната образователна система, университетите и медиите.

Например Владимир Ленин е основал Всерусийския комисариат през 1917. Известна като ЧК, това е тайна полицейска организация. Някои медии във Франция играят такива роли. Освен това комунизмът доминира в много културни области на френското общество.

Освен това Франция е дала много продукти и технологии на Китай. Всъщност има редица лобистки групи, които безусловно подкрепят интереса на Китай. Като бившия министър-председател Жан-Пиер Раффарин, те са се постарали да направят сделки с комунистически Китай.

Когато все още е бил бизнесмен, Антъни каза, че е посещавал форуми, за да продава самолети на "Еърбъс" в Китай. Франция също така е изпълнила искането на Китай да им предостави своя производствен процес, така че Китай да не трябва да купува самолети от Франция няколко години по-късно. Франция е загубила тези технологии в Китай точно като жаба, която неволно става плячка, когато е очарована от отворената уста на кобра.

Да не се сътрудничи с ККП под никаква форма 

В неотдавнашна статия Антъни подчертава, че трябва да знаем за заплахата от ККП, която засяга не само китайския народ, но и други държави.

Китай е откраднал много индустрии от Франция. Когато продава продукти на Китай, Франция също така издава своите технологии. Това се случва в авиационната промишленост и някои други области. Антъни каза, че сегашната ситуация с пандемията е разочароваща. Идващ от фармацевтичната индустрия той знае, че Франция е доминирала във фармацевтиката. Но тези дни са отминали само защото ККП е поела контрола както върху икономиката, така и върху идеологията.

Някой може да се чуди защо Китай иска да разработва самолетоносачи или да оборудва ядрени оръжия с междуконтинентални ракети. Очевидно нахлуването в Тайван не е крайната му цел. Разширяването на военната му власт в други региони съответства на неговата програма за осигуряване на световно икономическо господство.

Цитирайки цитати от папа Пий XI, Антъни каза, че комунизмът е едно зло по същество и историята го е доказала. Затова, за да запазим нашата цивилизация, не трябва да си сътрудничим с комунизма под каквато и да е форма.

Повишаване на осведомеността

Помагането на повече хора да разберат тези факти чрез радио и телевизионни станции е много важно, каза Антъни. Хиляди хора от различни среди са го подкрепили за международен процес срещу комунизма. Но все още не е станало реалност. За нацистите Нюрнбергският трибунал е екзекутирал ключови престъпници. В момента не е важно кого да екзекутираме, а по-скоро да обясним фактите от историята и да направим подробен списък.

Антъни каза, че обществото, в което живеем е объркано, но трябва да се изправим срещу комунизма. Образователната система има недостатъци, медийната система също е проникната от комунизма. Ето защо са необходими по-независими и свободни радио- и телевизионни мрежи. Трябва да работим върху изграждането на такива мрежи, защото не се борим за идеология, а за битка за истината, заключава Антъни.

Ползите от Фалун Дафа

Бернард Антъни от Франция е бивш член на Европейския парламент.

Източник/ци: Former MEP: Communism Is Harming the Entire World | Falun Dafa - Minghui.org

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!