Цзян Дземин, инициатор на преследването на Фалун Гонг, мъртъв на 96 г.

"Унищожете репутацията им, банкрутирайте ги финансово, изтребете ги физически!"

(Minghui.org) Цзян Земин, бивш лидер на Китайската комунистическа партия (ККП), почина сутринта на 30 ноември. Той беше на 96 години. Цзян се издига до най - високата позиция на властта в комунистически Китай за ролята си в потушаването на студентското демократично движение през 1989 г. Той започна преследването срещу Фалун Гонг, мирна практика за самоусъвършенстване, през юли 1999 г. Смята се, че милиони практикуващи Фалун Гонг са загубили живота си от преследването през последните 23 години. 

Смъртта на Цзян бе официално съобщена от информационната агенция Синхуа и скоро новините бяха отразени от големите новинарски медии, включително The New York Times, Los Angeles Times, Wall Street Journal, Bloomberg News, CNN, NBC, BBC и VOA.

Преди няколко години се носеше слух, че Цзян е починал и хората, които повярваха на това, празнуваха неговата “смърт” с фойерверки. Този път, след като властите на ККП потвърдиха смъртта му, мнозина са облекчени, че Цзян наистина е напуснал този свят и е започнал пътуването си към кармично възмездие в отвъдното. Някои се оплакват, че сега са лишени от възможността да видят Цзян изправен пред съда, докато е още жив. 

Според информацията, събрана от Minghui, основните негови престъпления включват:

Държавна измяна

Цзян е бил предател от ранна възраст. Той е бивш шпионин на Съветския съюз, и продава големи площи земя на Съветския съюз за лична изгода.

Корупция

Цзян увеличава корупцията във вече корумпираната армия, като печели лоялност чрез издаване на титли и повишения (самият Цзян никога не е служил в армията). Синът на Цзян, Цзян Мианхенг, съосновател на базираната в Шанхай корпорация за производство на полупроводници Грейс, се е възползвал изключително много от бизнес начинания, използвайки политическото влияние на баща си.

ИСТИНАТА ЗА ДЖЯНГ ЗЕМИН 

Преследването на Фалун Гонг

Цзян инициира насилствено преследване на тази изключително популярна традиционна практика за самоусъвършенстване на духа и тялото, като издава следните директиви: унищожете репутацията им, банкрутирайте ги финансово, изтребете ги физически. Тези директиви се изпълняват отгоре надолу, по всички нива на правоприлагащите и съдебните ведомства.

Цзян също така стои зад продължаващата пропагандна кампания срещу Фалун Гонг, включително инсценирания през 2001 г. "инцидент на самозапалване" на площад Тянанмън.

Свидетел на измамата на самозапалване на Тянанмън: Това бе извършено от моята армейска част

Инсцениран инцидент на самозапалване: Лъжа на века

Фалшивият пожар на ККП отпреди 20 години и неговият токсичен дим продължават и днес

Репортерите от CCTV трябва да са знаели предварително за инсценираното самозапалване

Фалшивият пожар на площад Тянанмън преди 20 години - Видео

Отдел на Китайската комунистическа партия, отговорен за правния надзор, който одобрява арести и преследване по големи наказателни дела, провежда разследвания, инициира и подкрепя публичното преследване на Фалун Гонг, тълкува закона в конкретни случаи, контролира съдебните решения, наблюдава съдебните процедури и контролира затворите, центровете за задържане и трудовите лагери.

Въз основа на информацията, получена в Minghui, между май 2015 г. и октомври 2016 г. 209 908 практикуващи Фалун Гонг и членовете на техните семейства са подали общо 177 482 наказателни жалби срещу Цзян за неговото преследване на Фалун Гонг. Тези съдебни дела са внесени в Китайската Върховна Народна Прокуратура и Върховния Народен Съд. Само на 25 октомври 2016 г. срещу Цзян са заведени най - малко шест дела. Заради цензурата и информационната блокада на ККП, реалният брой на съдебните дела срещу Цзян може да е много по - голям. Управление 610 е извънправна агенция, създадена със специалната цел да преследва Фалун Гонг. С постоянната пропаганда, разпространявана от 1Управление 6101, както г-н Пан, така и семейството му живеят в огромно напрежение и той почти претърпява психически срив. С постоянната пропаганда, разпространявана от 1Управление 6101, както г-н Пан, така и семейството му живеят в огромно напрежение и той почти претърпява психически срив.

Много служители на ККП, които следваха политиката на преследване на Цзян, бяха свалени от постовте им през последните години. Стана обществена тайна, че Управление 610, извънсъдебна агенция, създадена от Цзян специално за преследването на Фалун Гонг, която работи по подобен начин като Гестапо или КГБ, е „фатална служба“, тъй като много от нейните агенти са починали по различни причини, включително болести и самоубийства.

История на убийствата на Китайската комунистическа партия

Фотоархив на комунистическите зверства

Източник/ци: Jiang Zemin, Initiator of Persecution of Falun Gong, Dead at 96 | Falun Dafa - Minghui.org

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!