Благодарност от строител, който се възстановява от левкемия

(Minghui.org) Аз съм 42-годишен строител от живописната автономна префектура Сишуангбана в югозападната китайска провинция Юнан (съседни на Мианмар и Лаос). Преди няколко години бях диагностициран с левкемия в късен стадий, докато бях извън града и работех по строителен проект.

Когато се борих за живота си, случайно срещнах една практикуваща медитативната практика Фалун Дафа, известна още като Фалун Гонг. Тя ми обясни каква е практиката и ми даде да прочета някои материали. Тя също така ме призова да казвам „Фалун Дафа е добра“ и „Истина-Доброта-Търпение са добри“ с искрено сърце. Аз се вслушах в нейния съвет и не след дълго се възстанових.

Наближава Световният ден на Фалун Дафа, 13 май. Тъй като това е и рожденият ден на г-н Ли Хонгджъ, основателят на Фалун Дафа, бих искал да изкажа най-искрените си благодарности на г-н Ли и да му пожелая честит рожден ден!

Над 100 000 юана похарчени, но все още на прага на смъртта

Беше есента на 2018 г. и моят строителен бизнес спечели договор за строителство в град във вътрешността на страната. Докато работех по проекта, започнах да се чувствам зле и отидох на преглед, който разкри, че имам левкемия в късен стадий. Хоспитализиран незабавно, аз също помолих жена ми и сестра ми да дойдат в града и да се грижат за мен.

След като останах в болницата един месец, похарчих над 100 000 юана, само за да видя състоянието ми да се влошава. Бях изключително слаб и гласът ми беше като бръмчене на комар. Получих инфузии, кислород и кръв - но нито едно от тях не работеше. С наближаването на Фестивала в средата на есента (известен също като Лунен фестивал), бях тъжен, че няма да мога да се прибера вкъщи за традиционните празници. Заседнал в болница далеч от родния си град, бях обхванат от страх, болка, безпомощност и отчаяние, докато смъртта наближаваше.

За щастие не бях изоставен. Докато бях в болницата, срещнах една лекарка. Тя беше също от Сишуангбана. Зарадвах се, че открих някой от родния си град на около хиляда мили разстояние. Тя беше много съпричастна към моята ситуация. Доведе и по-голямата си сестра Мей да ме види. Мей е израстнала в Сишуангбана, но се е преместила в този град преди десетилетия, след като се е омъжила.

Засвидетестване на чудо

Когато Мей дойде да ме види за пръв път, тя донесе няколко плодови закуски. Имаше силен акцент от Сишуангбана - което беше утешително, хубаво и приятно за мен като човек, който се намира толкова далеч от родния си град  и който скоро щеше да си отиде от  този свят.

Но Мей ми обясни, че моята болест не означава, че това е краят. Мей ми разказа как Фалун Дафа, практика за медитация, основана на принципите Истина-Доброта-Търпение, е помогнала на нея и на други като нея, както физически, така и духовно. Въпреки, че практиката е силно потискана от комунистическия режим, практикуващите не са се отказали от нея - за тях нищо не е по-важно от съвестта и почтеността.

Тя също така ми каза, че непрактикуващите, които са избрали да подкрепят невинните практикуващи, които са преследвани от комунистическата партия, също са получили благословии. Тя ми даде и няколко примера за хора, които са били благословени след рецитирането на „Фалун Дафа е добра“ и „Истина-Доброта-Търпение са добри“.

Когато Мей ме посети, аз лежах в леглото и нямах сили дори да вдигна глава. Думите й ми дадоха надежда и започнах да изричам фразите почти веднага. В началото гласът ми все още беше слаб. Но след известно време започнах ги казвах силно и ясно.

Един час по-късно седнах подсъзнателно. Кислородната тръба в носа ми беше паднала, без да го забележа. Установих, че мога да дишам нормално, така че не я върнах обратно. Виждайки това, жена ми, сестра ми и Мей имаха големи усмивки на лицата си.

Когато Мей ни разказа как Китайската комунистическа партия (ККП) е нанесла вреда на хората в миналото и сега преследва невинните практикуващи Фалун Дафа, всички ние - жена ми, сестра ми и аз - се съгласихме да напуснем ККП и нейните младежки организации.

Най-вкусното лунно кексче

Мей продължи да ме посещава, често с някои закуски. Освен рецитирането на фразите, тя пускаше и аудио файлове, които да слушам, включително „Живот и надежда подновени“, „Девет коментара за комунистическата партия“ и други.

Моята ситуация се подобряваше с всеки изминат ден. Аз се хранех и спях добре. Моята лекуваща лекарка беше изненадана и зарадвана от това, “Готов си за изписване”, ми каза тя.

Лунният фестивал съвпадна с последния ми ден в болницата. Мей ми донесе няколко лунни кексчета и пирожки, които беше направила сама за моето изписване. Докато ядях лунните кексчета, сълзи се стекоха по лицето ми - за нищо на света не очаквах да оживея, да не говорим да се чувствам добре. Това лунно кексче беше най-вкусното, което бях опитвал в живота си.

Благодарих на Мей за всичко. Тя каза, че трябва да сме благодарни на Фалун Дафа и на Учителя Ли. „И аз имах много заболявания и Учителят Ли ме спаси - каза тя, - всички трябва да благодарим на Учителя Ли и да му пожелаем честит рожден ден. Нали? " Съгласих се най-сърдечно.

След като напуснах болницата, се върнах в родния си град. Здравето ми продължи да се подобрява. Мей също ми изпрати още материали да чета. След два месеца отидох на преглед в местна болница. Там ми казаха, че всичко е наред с мен.

Фалун Дафа и Учителят Ли ме спасиха от сигурна смърт и предотвратиха семейството ми да загуби своя съпруг и баща.

Моята благодарност към Учителят Ли е безкрайна. Честит рожден ден, Учителю Ли! И благодаря на всички вас Фалун Дафа практикуващи, включително Мей, че казвате на хора като мен за Фалун Дафа и променяте нашия живот на по-добро.

Източник/ци: Gratitude from a Builder Who Recovered from Late-Stage Leukemia | Falun Dafa - Minghui.org

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!