Предпазени от вируса

(Minghui.org) След като коронавирусът избухва в Ухан през зимата на 2019 г., поради усилията на китайското правителство да прикрие огнището, близкият град Чиби е зле подготвен. Въпреки че са докладвани 200 инфекции, реалният брой е много по-висок. Има случаи, при които практикуващи Фалун Дафа (Фалун Гонг) и хора, които вярват в благочестивите фрази „Фалун Дафа е добра“ и „Истина-Доброта-Търпение са добри“, са предпазени от вируса.

Затворниците са заразяват, практикуваща Фалун Гонг - не 

Г-жа Уанг е възрастна практикуваща Фалун Гонг в Чиби. Тя е арестувана и осъдена на една година затвор за говорене за Фалун Гонг на публични места.

Тъй като коронавирусът се разпространява като див пожар в района, много затворници са заразени. Всички затворници са поставени под карантина в хотел. Г-жа Уанг е сложена в килия с други две затворнички, които да я наблюдават и тормозят.

Наскоро след това една от затворничките дава положителна проба за коронавирус. Няколко дни по-късно и другата дава положителна проба. Г-жа Уанг не е засегната.

Затворът изпраща други две затворнички да наблюдават и тормозят г-жа Уанг. В крайна сметка те също се заразяват с вируса. Г-жа Уанг отново не е засегната.

Така имунитетът на г-жа Уанг срещу вируса предизвиква доста шум в затвора. Някои затворници вярват, че практикуващите Фалун Гонг не са обикновени хора и не искат повече да се замесват в преследването им. Последните две затворнички, изпратени в килията на г-жа Уанг, не я тормозят. Те не се заразяват от вируса.

В древни времена китайците са вярвали, че напастта не заразява хората сляпо. Тъй като онези, които преследват мирни практикуващи, извършват престъпление и грях, от това следва, че те няма да бъдат пощадени от напастта.

Симптомите изчезват след вяра, че „Фалун Дафа е добра“

Преди епидемията в Ухан практикуващата Фалун Гонг г-жа Й и нейният съпруг придружават брата на г-жа Й за лечение на неговата емфизема в белодробната болница в Ухан.

Наскоро след това г-жа Й и семейството й забелязват, че хората в болницата започват да носят хирургически маски. Те също се опитват да си купят такива, но не могат да ги намерят никъде в града. Това, което не знаят е, че белодробната болница в Ухан е назначена за център за лечение на пациенти с коронавирус.

Степента и истинската статистика на пандемията не са известни на обществеността. Братът на Й е преместен в друго отделение по необяснима причина. През цялото това време тя и съпругът й спят на колички в коридора на болницата и използват тоалетните за пациенти.

Тогава лекуващият лекар ги убеждава да се приберат вкъщи: „Защо не вземете брат ви вкъщи? Състоянието му не е нещо, което може да се лекува бързо, а и вие не бихте искали да хванете нещо тук”.

Когато се връщат у дома, г-жа Й я втриса, започва да кашля и я свива стомаха за разстройство. Но всичките тези неудобства изчезват след като прави  упражненията на Фалун Гонг. Нейният съпруг получава затруднено дишане. Той не е практикува Фалун Гонг, така че г-жа Й му предлага да рецитира „Фалун Дафа е добра“ и „Истина-Доброта-Търпение са добри“. Той също бързо се възстановява.

Възстановяване на семейство от трима души

Братът на г-жа Бинг, неговата съпруга и техният син практикували Фалун Гонг преди Китайската комунистическа партия да започне бруталното си преследване на Фалун Гонг през 1999 г. От страх тричленното семейство спряло да практикува.

И тримата са заразват с коронавирус, а братът на Бинг е поставен на вентилатор.

Г-жа Бинг им казва да рецитират искрено: „Фалун Дафа е добра“ и „Истина-Доброта-Търпение са добри“. Не след дълго и тримата се възстановяват.
---

**„Фалун Дафа е добра; Истина, Доброта, Търпение са добри“, (на китайски: Фалун Дафа Хао; Джън Шан Рен Хао) (ефектът е най-добър когато фразите се произнасят на оргиналния език).

Източник/ци: Falun Gong Protects Believers During Pandemic | Falun Dafa - Minghui.org

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!