Защитени от Божественото

(Minghui.org) Бих искала да споделя няколко истински случая за това как хората са получили благословии и са били защитени от опасности, защото вярват, че Фалун Дафа е добра.

Пожарникар: „Не съм попадал в подобна ситуация“

Чичо Ни е съпруг на колежка на майка ми. Той продължава да повтаря, че „Фалун Гонг не трябва да бъде преследван“, тъй като Китайската комунистическа партия (ККП) започна преследване на медитативната практика Фалун Дафа, известна още като Фалун Гонг.

Един ден апартамент в съседство с чичо Ни се запали. След като пожарът бил потушен, пожарникар му казал: „Аз съм пожарникар от много години, но не съм попадал в подобна ситуация. Тези апартаменти са свързани. Първият беше изгорял толкова много, че остана само рамката. Но огънят спря, преди да стигне до вашия апартамент. Вашият дори не  почернен от дим. Това е възхитително.”

Всички пожарникари бяха шокирани и не можаха да разберат защо домът на чичо Ни е бил пощаден от пламъците. Но ние вярваме, че чичо Ни е бил благословен заради праведното му мислене. Откакто Фалун Гонг е онеправдан и преследван, той все казва: „Фалун Гонг не трябва да бъде преследван“.

Ресторантски бизнес процъфтява вече 20 години

Един мой роднина, който също е практикуващ Фалун Дафа, е добър приятел с двойка, която притежава ресторант.

По време на пика на преследването на Дафа в Китай моят роднина им дал материали за изясняване на истината за преследването и привлякъл вниманието на полицията, която го търсела да го арестува. Тази двойка скрила практикуващия в дома си. Управителят на ресторанта помолил зет си да закара практикуващия до друг град, за да го предпази.

Оттогава ресторантът започва да има добър бизнес. Той е винаги пълен с хора, макар да не е на много добро място. Околните малки фирми имат трудности, докато този ресторант е пълен с клиенти през последните 20 години. Няма друг такъв ресторант в окръга. 

"Млада госпожице, ти си божествена"

Един ден срещнах мъж на средна възраст. Той се развълнува, когато ме видя и попита: „Това ти ли си? Ти ли си?" Той продължаваше да пита: „Ти каза, че дължимите ми пари ще ми бъдат върнати. Ти ли си?"

След което ми обясни: „Един човек взе от мен назаем 10 000 юана преди 25 години. Но не го върна, когато го помолих. Синът ми ме нахока, че съм дал пари назаем на такъв нечестен човек. Казах ти за това последния път, когато те видях. Ти каза, че ще ми ги върне. Ти си благочестива. Този човек наистина ми донесе парите десет дни по-късно. Изглеждаше малко виновен. И аз се чувствах странно. Как така той ми върна парите по свое желание? Ти си божествена. Винаги казвам на другите, че трябва да станем добри хора и че боговете и Будите ще помагат на добрите хора.”

Спомних си, че срещнах този човек преди много години. Когато му изясних истината за преследването на Фалун Дафа, той ми каза, че някой е отказал да му върне парите. Имаше чувството, че на сърцето му лежи тежък камък. Разказах му за Фалун Дафа и преследването. Той се съгласи да оттегли членството си от ККП и свързаните с нея организации.

Казах му: „Човешките същества се прераждат живот след живот. Никой не знае кой на кого дължи нещо. Ако наистина сте му дължали нещо, вие сте му го върнали в този живот. Моля, не се ядосвайте повече. Не можем да видим кармичната връзка. Ако не му дължите нищо, тези пари трябва да са ваши. Моля, не се ядосвайте твърде много. Само рецитирайте „Фалун Дафа е добра“ и „Истина-Доброта-Търпение са добри“. Той ще ви върне парите”.

Той не спираше да повтаря: „Млада госпожице, ти си божествена!“ 

"Може да живееш 100 години"

Един ден разяснявах истината за преследването на Фалун Дафа на човек, който веднага ми каза: „Аз те познавам. Сега кракът ми е наред.” Бях изненадана. Говорила съм с толкова много хора и не мога да ги запомня всичките. Той каза: „Спомняш ли си денят, когато кракът ми беше много зле и ти ми каза да рецитирам „Фалун Дафа е добра“ и „Истина-Доброта-Търпение са добри“ всеки ден? Рецитирах ги и се възстанових.”

Попитах го дали е бил на някакви лекарства по това време. Той каза: „Не, не съм приемал никакви лекарства. Ти си добър човек. Може да живееш 100 години.” Той ми подаде пакетче с пуканки и аз му благодарих.

Отдалечих се няколко метра, а той не спираше да повтаря: „Ти си добър човек. Може да живееш 100 години.” Много хора го чуваха. Радвах се за него. 

Царевични полета невредими от тайфун

Североизточен Китай не е известен с тайфуни; те се случват само на юг или по крайбрежните райони на континентален Китай. Но през 2020 г. в нашия район имаше тайфун. Беше свиреп.

Царевицата на полето беше почти унищожена, което доведе до по-ниска реколта.

Попаднах на млад мъж, който продаваше стоки на уличен щанд. Разговарях с него. Той каза, че е праведен и защитен от божественото. Царевицата в неговата нива не е била повредена от тайфуна. Той ми показа видео за това на телефона си. Видях царевичните стъбла в неговото поле да стоят изправени в редици. Нито едно не беше паднало. В близките ниви царевиците бяха полегнали, почти нямаше изправени стъбла. Имаше голяма разлика между тези две съседни полета.

 Аз го попитах дали някой му е казал фактите за Фалун Дафа. Той каза: „Да, оттеглих членството си от Младите пионери на ККП“. Отвърнах му: „Прав сте. Тъй като искрено сте се оттеглили от ККП и знаете, че Фалун Дафа е добра, вие сте защитени от божественото. Праведен Бог е до вас и ви закриля, премахва проблемите и балансира всичко за вас.”

Тогава си спомних, че преди няколко години му изясних истината за преследването на Дафа и той ме изслуша внимателно. Той също така каза, че е праведен и не може да търпи нищо, което е несправедливо. Казах му, че ако вярва в богове и Буди, ще бъде благословен. Той се съгласи на място да се оттегли от ККП и свързаните с нея организации.

Има много истории за хора, които са се възползвали от Фалун Дафа. Надявам се, че всички ще ценят това време, когато Фалун Дафа се разпространява и ще повярват, че „Фалун Дафа е добра“, така че да имат добро бъдеще.

Източник/ци: Falun Dafa Supporters Protected by the Divine | Falun Dafa - Minghui.org

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!