Излекувана след четене на тази книга

(Minghui.org) Посетих социално събитие миналия януари, където срещнах бивш мой колега. По време на нашия разговор му разказах за преследването на Фалун Дафа. Той се съгласи да напусне Китайската комунистическа партия (ККП) и да си спомни фразите, които го научих – „Фалун Дафа е добра“ и „Истина-Доброта-Търпение са добри“. След това се уговорихме кога да го посетя.

Пристигнах в дома му през април и бях зашеметен в момента, в който влязох. Първото нещо, което ме удари, беше застояла, неприятна миризма. Подовете бяха мръсни, мебелите бяха прашни и сякаш навсякъде имаше струпани боклуци. Мръсно пране беше натрупано на висок куп в спалнята.

Съпругата на бившия ми колега започна да обяснява: „Миналата година бях диагностициран с тежка невропатия. Състоянието ми не се е подобрило дори и след като харчих над пет хиляди юана на месец за лекарства. Всяко мое движение ми причинява мъчителни болки в гърба и бях прикована на легло. Освен това постоянно се задъхвам и не ми остават физически сили да правя каквото и да било. Макар да ми се иска да умра не мога да се предам, защото детето ми е още малко и има нужда от мен."

Веднага започнах да помагам в почистването на къщата им и да изнасям боклука. След това седнах до жената и я попитах: „Искаш ли да си възвърнеш здравето?“

Тя отговори: „Разбира се! Опитах много неща, включително много практики чигонг, магнитно-резонансна терапия, западна и дори китайска медицина, но нищо не помага. Ако не друго, аз се чувствам по-зле."

Казах й: „Вярвам, че Фалун Дафа може да те спаси, но трябва да се откажеш от всички други практики, които си опитвала”. Тя се съгласи и каза: „Ще следвам изцяло вашите препоръки!“

Инструктирах я: „Първо, трябва да напуснеш ККП“. Тя веднага се съгласи. „Второ, трябва да премахнеш от дома си всички книги, съдържащи учения от други практики.“ След това тя помоли съпруга си да вземе всичките й други книги за чигонг.

„Трето, искрено вярвай във Фалун Дафа. Повтаряй в сърцето си: „Истина-Доброта-Търпение са добри. Фалун Дафа е добра.” Помагах й, докато и двамата тихо повтаряхме фразите в продължение на няколко минути.

Преди да си тръгна й дадох екземпляр от “Джуан Фалун”, основният текст на Фалун Дафа (Български | Руски | Английски). Казах й да не мисли за болестта си и да прочете цялата книга. Казах й, че ще се върна след седмица, за да я науча на петте Дафа упражнения.

Върнах се седмица по-късно и когато ме видя, тя призна, че сърцето й е трепнало, когато приятели от предишната й чигонг практика са й дошли на гости. Попитах дали е чела “Джуан Фалун”.

Тя ми каза, че е прочела половината от книгата и че тялото й вече се чувства по-малко мудно. Силите й бавно се възвръщат и тя дори е прала малко. Тя беше нетърпелива да продължи с книгата и аз я насърчих да го направи, като казах: „Ти постигна напредък! Продължавай да упорстваш и съм уверен, че ще се възстановиш.”

Изтеглих видеото с инструкции за упражнения на нейния компютър и я научих как да ги прави, като добавих: „Сега можеш да научиш движенията на упражненията от видеото и да ги практикуваш ежедневно.“ Тя се съгласи и планувахме кога пак да се върна.

Бях изумен от подобрението в състоянието на дома им при следващото ми посещение. Купчините мръсни дрехи бяха изчезнали и външният й вид беше забележимо по-чист. Тя ми каза: „Завърших книгата и сега я чета за втори път. Тази сутрин моята приятелка ме покани да посетя магазин на четири мили от тук, а след това се опита да ме убеди да си купя легло с магнитен резонанс, за да излекувам болестта си. Отказах и се прибрах вкъщи.”

Тя продължи: „В миналото дори няколко стъпки ми бяха трудни. Днес извървях всичките четири мили без болка и без да губя дъх. Не е ли това невероятно?" Отговорих: „Това е силата на Дафа! Излекуването ти започна наскоро след като започна да четеш “Джуан Фалун”. Тя се съгласи и заяви: „Да, Дафа със сигурност е невероятна!“

Източник/ци: Cured After Reading Zhuan Falun | Falun Dafa - Minghui.org

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!