Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Изпълнителен директор насърчава съпругата си и изразява благодарност към Фалун Дафа

(Minghui.org) Шърли е на близо 70 години и живее в Тексас. Всички нейни приятели казват, че изглежда сякаш е в 50-те. Те се възхищават от нейната жизненост, младежки вид и весел нрав. Винаги, когато хората питат каква е нейната тайна, тя им казва, че практикува Фалун Дафа.

По повод Световния ден на Фалун Дафа, 13 май, тя пожела на Учителя Ли честит рожден ден и каза, че цялото й семейство е изразило своята благодарност към Фалун Дафа, тъй като се е възползвало от практиката.

Шърли със своя съпруг

Съпругът на Шърли е завършил Колумбийския университет /в Ню Йорк/ и е бил директор на няколко големи компании. Той високо възхвалява принципите на Фалун Дафа - Истина-Доброта-Търпение и казва, че жена му е показала на практика какво е да си практикуващ Фалун Дафа. Той искрено подкрепя и насърчава съпругата си да участва в дейности, за да информира хората за Фалун Дафа.

Хармонично семейство и здравословен живот

Шърли е от Тайван. Тя е родена в заможно семейство и е посещавала няколко известни учебни заведения. Тя е била отлична студентка и бивш президент на Националната асоциация на възпитаниците на Тайванския университет. Работила е в няколко големи компании, след като се е преместила в САЩ и е била старши мениджър, отговарящ за важни проекти. Дъщеря й е завършила Колумбийския университет в Ню Йорк, била е отлична студентка и сега е директор на голяма компания. Синът й е физиотерапевт. И двамата имат щастливи и хармонични семейства.

Гледайки хармоничното семейство на Шърли сега е трудно да си представим какъв е бил животът й преди тя да започне да практикува Фалун Дафа. Тя постоянно се карала със съпруга си. Той отговарял на арогантността й с горещия си нрав. И двамата упорито отказвали да отстъпят един на друг. Толкова се карали, че почти стигнали до развод. От това тя страдала както психически, така и физически. Напрежението водело до главоболия, болки в гърба и стомашни язви - Шърли постоянно посещавала лекари.

Шърли с нейните съпруг, дъщеря и син

Дъщеря й казва: „Знаех малко за Фалун Дафа, просто знаех, че майка ми стана здрава и щастлива, след като започна да практикува.“

„След като започнах да практикувам Фалун Дафа, семейството ми стана хармонично и щастливо“, споделя Шърли, допълвайки: „Животът и кариерата ми станаха безпроблемни. Много съм благодарна на Фалун Дафа и я ценя високо".

Съпругът помага при разясняване на истината

Шърли била шокирана и натъжена, когато чула за жестокото преследване на практикуващи Фалун Дафа в Китай, особено за зверството на отнемане на техните органи, докато са все още са живи. Тъй като семейството й се възползвало много от практиката, тя чувствала, че трябва да казва на хората истината за нея, да събужда съвестта им и да прави каквото може, за да спре преследването.

Съпругът й бил член на местен клуб. Тя също се присъединила към него и така се срещнала с много държавни служители и бизнесмени. Тя им казвала колко прекрасна е Фалун Дафа и колко зла е Китайската комунистическа партия /ККП/.

Тя се върнала в Тайван и останала там известно време. Като член на клона в САЩ тя посетила много обществени групи и международни клубове в Тайван. Хората я посрещали сърдечно. Тя им разяснявала истината за Фалун Дафа и преследването й от ККП и успяла да уведоми много хора какво точно е Фалун Дафа.

Преди три години Шърли станала заместник-председател, отговарящ за международните отношения в местния клуб. Тя представлявала клуба и присъствала на голяма международна конференция в Германия. По време на конференцията тя имала щанд и показала материали за преследването на ККП срещу практикуващи Фалун Дафа и за отнемането на органи. Много директори на клубове от цял ​​свят научили фактите и казали, че ще уведомят повече хора за това, какво ККП прави с практикуващите Фалун Дафа.

Съпругът й я придружавал и помагал. Това силно насърчило Шърли. „Тъй като съпругът ми беше до мен и ми помагаше да представя фактите, имах смелостта да отговоря на всяко предизвикателство“, каза тя.

Съпругът подкрепя Дафа и предоставя помощ

Сега съпругът на Шърли я придружава и я кара, където и да отиде тя.

Когато съпругът й научил, че тя планува да пътува до друг град, за да разяснява истината за Фалун Дафа на градските съветници, той резервирал три нощувки в местен хотел. Той пренаредил графика си, за да освободи време да я закара до този град и да я подкрепи във всичко, което тя ще прави там. Шърли била много затрогната от този жест: „Този ​​вид изненади се случват много пъти. Той ме подкрепя в Дафа дейностите и предоставя помощ, когато може.“

Той казал на Шърли, че я подкрепя, защото Фалун Дафа е прекрасна и той подкрепя Дафа и признава принципите на Истина-Доброта-Търпение.

Както Шърли подобрявала своя характер, след като започнала да практикува Дафа, така и съпругът й също се променял. Сега той търси причините за грешките в себе си и се опитва да се подобрява. Наскоро той казал на Шърли: „Наблюдавам те и се уча от теб!“

Шърли заключава: „Съпругът ми каза, че най-правилното решение, което е взел е, че се е оженил за мен. А най-правилното решение, което аз взех, беше да започна да практикувам Фалун Дафа."

Източник/ци: Company Executive Supports and Encourages His Wife and Expresses Gratitude to Falun Dafa | Falun Dafa - Minghui.org

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!