Чудотворното възстановяване на 95-годишен от рак на простатата

(Minghui.org) Заведохме баща ми в болницата, когато той започна да изпитва дискомфорт през юни 2014 година. Диагностициран бе с рак на простатата. 

Докторът реши, че е твърде стар, за да бъде опериран. По-консервативно лечение би струвало 6000 юана на месец. Бяхме много загрижени. Майка ми обаче беше спокойна и каза, че татко ще се оправи, ако искрено повтори: "Фалун Дафа е добра, Истинност-Доброта-Търпение са добри".

Майка ми практикуваше Фалун Дафа над 20 години. Всичките й предишни здравословни проблеми, повече от дузина, бяха излекувани. Тя каза, че практикуването й ще бъде от полза за цялото семейство. Освен това всички ние – включително татко – вярвахме във Фалун Дафа и майка беше сигурна, че баща ми ще се възстанови. 

Той не получи никакво лечение и го заведохме вкъщи. Всеки ден той повтаряше: "Фалун Дафа е добра, Истинност-Доброта-Търпение са добри." Когато бе прегледан отново три месеца по-късно, нямаше никакви признаци за рак. Докторът беше изненадан.

Сега (2019 г., бел.прев.) баща ми е на 95 години. Той играеше маджонг с нас миналия юни и на път за тоалетната се препънал и паднал, при което се ударил в рамката на вратата и си спукал главата. Бяхме загрижени и останахме до него цяла нощ. На сутринта забелязахме, че порезната рана на главата му вече е по-малка и има счупен зъб. Иначе беше напълно добре. Дафа му беше помогнала отново!

Ползите от Фалун Дафа

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: A 95-Year-Old's Miraculous Recovery from Prostate Cancer | Falun Dafa - Minghui.org

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!