Сергей Глазев: Гузен негонен бяга

/Поглед.инфо/ Събраните от американските конгресмени доказателства за изкуствения произход на коронавируса трябва да бъдат допълнени със следните факти:

- публикация за синтеза на коронавирус, който може да зарази хората от 2015 г., в авторитетно научно списание, спонсорирано от екип от учени от САЩ, Канада, Англия и Китай,

- данни за патента за изобретението на коронавирус, за който Лифшулц пише, позовавайки се на интервю с д -р Мартин;

- информация за преместването на китайски учен, който е работил в американско-английската лаборатория, която е синтезирала коронавируса, от Америка в Китай няколко месеца преди епидемията в Ухан;

- непроверена информация, че лабораторията в Ухан принадлежи на частна английско-американска фондация.

Много информация, че синтезът на коронавируса е извършен в САЩ по поръчка на световната финансова олигархия, която контролира здравно-осигурителната система, се съдържа в публикациите на Лифшулц с голям брой препратки към първични източници. Във всеки случай синтезът на този вирус всъщност означава разработването на биологично оръжие, забранено от международна конвенция.

Разследването, разбира се, трябва да се проведе и да се създаде международен трибунал срещу бандата на организаторите и извършителите на това престъпление срещу човечеството. Изводът обаче е, че освен в САЩ, този вирус не би могъл да бъде изобретен никъде другаде. Не само защото това изисква съответната квалификация и най-напредналите технологии за биоинженерство. Но и поради простата причина, че САЩ остават единствената научна и технологична сила, която отказва да подпише международния договор за наблюдение на спазването на Конвенцията за биологичните оръжия. И има мрежа от секретни биолаборатории по целия свят. Както се казва, гузен негонен бяга.

Превод: В. Сергеев

От ,,Напътствените камъни' в Джорджия: 'Поддържайте човечеството под 500 милиона...'

От ,,Напътствените камъни" в Джорджия: "Поддържайте човечеството под 500 милиона..."

Десетте Нови Заповеди

Източник/ци: Сергей Глазев: Гузен негонен бяга - Поглед Инфо

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!