Емилия Кларк: Имах страх, че ще бъда уволнена от "Игра на тронове"

Лайф.dir.bg

След мозъчния кръвоизлив, който получи през 2011 г., тя отново заговори за това

Актрисата Емилия Кларк призна, че е мислела, че ще бъде уволнена от "Игра на тронове", след като преди години е получила мозъчен кръвоизлив, пише Sky News.

Кларк участва във фентъзи сериала в ролята на Дeнерис Таргариен, но през 2011 г. получава мозъчен кръвоизлив, докато тренира във фитнес зала в Северен Лондон. По нейни думи тогава не искала да оповестява публично новината за контузията си и до голяма степен я пазила в тайна от колегите си в шоуто.

Едва на по-късен етап си позволила да говори за това и да признае страховете, които имала тогава, а именно - да не я уволнят от работа, тъй като шефовете й биха помислили, че след инцидента, е щяла да бъде "неспособна да играе".

Вижте снимки на Емилия Кларк >> 

В интервю, което даде наскоро за Big Issue, тя каза: "Когато имаш мозъчна травма, тя променя самочувствието ти на такова драматично ниво, всички несигурности, които изпитваш на работното място, се увеличават четири пъти за една нощ. Първият страх, който изпитах, беше дали ще ме уволнят и дали ще бъда способна да си върша работата занапред." Емилия сподели, че след удара се чувствала изключително "крехка и уплашена".

По нейни думи се върнала на работа в рамките на няколко седмици, но страхът, че ще умре от нов такъв кръвоизлив, а и заради стреса и напрежението от работата пред хиляди хора и камери, останал. 

Докато работи по култовата тв поредица актрисата е претърпяла цели две мозъчни операции. На по-късен етап заедно с майка си основават благотворителна фондация, която е свързана с помощ и възстановяване след мозъчни травми.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Емилия Кларк: Имах страх, че ще бъда уволнена от "Игра на тронове" | Лайф.dir.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!