Фалиралата Славена Вътова пръсна 5 бона за уикенд в Хърватска! Кой го плати?

Каролина Церовска, HotArena.net

Това че мъжът й Юлиян Цолов е затънал в дългове и скоро ще остане на улицата, далеч не означава, че и Славена Вътова трябва да го последва към дъното… Докато близки до Вълка от Уолстрийт го оплакват, че се е наложило да продаде луксозния си апартамент на фолк певеца Азис, за да не му го вземе банката, неговата съпруга Славена си развява марковите рокли на почивка в Хърватска.

Intrigi.bg научи, че Вътова е прекарала уикенда на един от тузарските острови в Хърватска в 5-звезден хотел, където нощувките започват от 1000 лева. Комплексът е изключително луксозен и популярен с това, че се посещава основно от заможни хора. Ако приемем, че Славена сама е поела разходите си, то само за нощувки миската трябва да е платила 3 бона. Като добавим и разходите за път и храна, уикендът на затъналата в дългове моделка й е стъпил на над 5000 лева.

В същото време медиите гръмнаха с новината, че мъжът й дължи милиони за измами и банкови кредити. Част от тях семейството се опитало да погаси чрез продажбата на апартамента си. Купувачът пък бил не кой да е, а самият Азис, който им броил 1,05 млн. евро за имота. Според слуховете обаче Вътова и двете й деца остават на улицата след влизането на Азис във владение през септември.

И тук веднага изплува въпросът – как човек, който дължи толкова пари и е останал без покрив над главата, може да си позволи уикенд за 5 бона? Изводът може да бъде само един - Славена е била на аванта в Хърватска. А кой е платил масрафът и с кого е била на луксозния остров? Този извод си остава за вас.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Фалиралата Славена Вътова пръсна 5 бона за уикенд в Хърватска! Кой го плати? - Лайфстайл — Новини HotArena.net

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!