1350 лева заплата за работа на 3 смени в немска фирма вбеси цял български град

Булфото, Petel.bg

650 евро заплата за работа на 3 смени в Otto Bock вбеси благоевградчани: Това е чисто робство! 1350 лв. заплата за 3-сменен режим на работа по 8 часа, с които немската фабрика за протези Otto Bock се опитва да си намери работници, вбеси благоевградчани, предаде https://struma.bg.

Обявата се появи на няколко места с обяснението, че се търсят мъже за работа в цеха за изработване на крака и жени за цеха за изработване на карбонови крака и премахване на остатъчен материал от продукта. Има и 11-цифрен телефонен номер за справки с код 088, каквито в България все още няма. „Е-е, па много давате. Дали в Германия ще работи някой за 500-600 Е на месец?“

„В Германия политиката е друга, за съжаление тук ни управляват българи“. „Тук не ни управляват българи, а изедници и корумпирани идиоти. Благоевград е с най ниското заплащане и затова няма кадри. Искат да работиш за 1000 лв. и ако може да вършиш работа като за 5 човека“. „Това е чисто робство. Направили фабрика да могат хората без пари да им работят.

Няма ли синдикати в тази държава???“. „И тези се оказаха робовладелци!!“. „Стига бе, хора, какви са тези смешни заплати в този град? 500 евро! Тези пари германците ги взимат като социални помощи, а не ходят на работа на 3 смени. Я малко да си сверяваме часовниците! Аз питам господата работодатели колко процента + се плаща за нощния труд, защото в Германия е от 25 до 50 евро!“.

Продължение в https://struma.bg/

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Petel.bg - новини - 1350 лева заплата за работа на 3 смени в немска фирма вбеси цял български град

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!