Моделката Жени Калканджиева: Чакам промени, така повече не може!

HotArena.net

„Гласувах за бъдещето на детето си, трябва да спрем да се делим“, зове красавицата

Естествено, че гласувах!“, категорична е пред България Днес миската Жени Калканджиева. Бизнес дамата подчерта, че е отговорен гражданин, а и смята, че е важно всички да упражнят своето право на глас.

Когато Калканджиева пуска вота в кутията, винаги мисли за едно нещо – детето си.

„В крайна сметка аз мисля за бъдещето на детето си. Не знам какъв тип хора не ходят да гласуват, безотговорно е да си такъв човек“, категорична е Жени.

Чернокосата красавица има надеждата, че след тези избори ще има промяна в политическия пейзаж на България.

„Надявам се да има промени. Всеки в парламента, който и от която партия да е, имаше достатъчно време да види, че по този начин, по който управлява, нещата не се случват“, коментира Жени и допълва: „Народът остава все по-недоволен. В последните две години се убедиха, че в крайна сметка за тази работа трябват професионалисти. Не шуробаджанащина, не да се слагат на главни постове хора, които си нямат представа от работата, а хора, които да знаят какво правят“, казва миската.

Калканджиева смята, че постоянните конфликти, които не съставят и едно продължително правителство, се отразява и върху населението.

Видя се, че с тези раздори нито една партия не печели, а пък народът става все по-озлобен. Сякаш се разделят на два лагера – едната част е озлобена, другата част се присмива на нея“, наблюдава Жени, която въпреки трудната ситуация не губи кураж. „В крайна сметка имам надежда, че малко или много са си взели поука политиците“. 

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Моделката Жени Калканджиева: Чакам промени, така повече не може! - Лайфстайл — Новини HotArena.net

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!