Николай Марков от „Величие“: „Враговете на свободната република ще ни наричат „Ваши Величества“! Обещах Ви го“

Николай Марков

Автор:
Обективно

„Враговете на свободната република ще ни наричат „Ваши Величества“! Обещах Ви го“. Това написа лидерът на партия „Величие“ Николай Марков в профила си във Фейсбук.

Според паралелните преброявания на социологическите агенции „Величие“ минава 4-процентната бариера и влиза в парламента.

„Имаме информация от всяка точка на света чрез изградената световна мрежа от достойни българи. Някои от тях са видими, другите – нелегални! Нашата организация изгради мощна световна сила от мотивирани войници на светлината. Не само българи. Всеки опит за пробив в системата ще се неутрализира веднага. Воюваме за България с нулева толерантност към враговете на Родината. Поставили сме опитни агенти във всички горещи точки, включително в държавните институции. И до врага”, написа в друг пост лидерът на „Величие“.

Медии и анализатори определиха резултата на партията като „голямата изненада на тези избори“. „Направихме най-впечатляващата кампания за изминалите 35 години”, каза Николай Марков, каза той пред БНР.

Запитан какво парламентарно поведение може да се очаква от новата формация, Николай Марков отбеляза, че биха давали подкрепа „за определени тематични неща“, но няма да бъдат аналог на „Възраждане“.

Марков заяви, че ще бъдат „еталон на европейско политическо говорене за начало“.

„В парламента ще катастрофират два свята. Там в момента се намира тази дълбока провинциална агресивна посредственост, която нас ни смущава да дефилира от трибуната на тези институции“, каза той.

Сред целите на партията той посочи „работещи институции и работещи политици и допълни, че ще осветяват различни процеси.

„Беше уязвена държавността“, каза Марков. Според него в парламента има „много нелоялни политици – и към законите, и към държавата“, чиито действия следва да бъдат разобличени.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Николай Марков от "Величие": "Враговете на свободната република ще ни наричат "Ваши Величества"! Обещах Ви го"

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!