Зрители искат отстраняването на Кадиев от „Аз обичам България“

Не за първи път Сашо Кадиев става обект на яростни нападки заради това, което показва в „Аз обичам България“. Доста хора намират поведението му за неприемливо. На моменти преиграва и това не харесва на зрителите.

Както каза и майка му – Катето Евро в предния епизод „ти стана един обикновен циркаджия“, като имаше предвид, че си е избрал да забавлява хората, но не всички разбират шегите му.

Малко пресолява манджата и хората си казват мнението, както бяха помолени в ефир.

След като искате коментари, надявам се да чуете какво Ви казва зрителя. Махнете този рожден ден, защото се вбесявам от наглата игра на Кадиев, въобще не е забавно и спортментско, оттам завлича и опростачва като цяло хубавата игра. Как не видях такова поведение в Кедъра, интелигентност, възпитание, класа в пъти повече от маминия син.

Добре е, че Кадиев загуби! Понеже много гадно се хилеше, когато бомбата избухна в ръцете на Кедъра… И освен това винаги играе нечестно…

На мен предаването много ми харесва.,, Лигавенето „на Кадиев също. Нека не забравяме, че това не е Панорама или вечерните новини. Това освен образователно е и забавно предаване и малко лиготии не са излишни.

Продължавайте в същия дух, бъдете все така позитивни!
За водещата няма какво да коментирам…. перфектна и много лъчезарна.

Интересно и забавно предаване. Но вярвам че много хора ще спрат да го гледат ако не смените този дразнещ индивид Кадиев.

Извън Кадиев предаването е наистина страхотно. Целта е да забавляват зрителите и го постигат. Лудият късмет на отбор Кедъра ги изкара напред и им донесе победата. Колелото на късмета бе доста щедро за тях и Християна и Стефан Вълдобрев добавиха още 150 точки към актива си.

Така желаната туршия попадна заслужено в техни ръце.

https://ko4.bg/, svobodnoslovo.eu

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Зрители искат отстраняването на Кадиев от „Аз обичам България“

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!