Няма смисъл да биете път чак до Париж за Великден, за същите пари нощувате във Велинград

Пиксабей

Остават по-малко от две седмици до великденските празници, а дружно с тях и поредицата от няколко почивни дни.

В тази връзка от "Трафик нюз" сравниха офертите за отмора, които се оферират в местата за настаняване у нас, както и тези зад граница в интервала от 1 до 6 май. 2 май е работен ден, само че огромна част от учениците излизат във почивка, и по този метод почивните дни стават общо шест, пише "Трафик нюз".

Свободни вили и къщи чартърен в интервала от 1 до 6 май край Пловдив към момента се намират, само че те са съвсем без никакви екстри.

Най-евтиният вид, нв уеб страниците за предложения са четири нощувки в Пампорово, с настаняване в двойна общоприета стая за към 400 лв. на човек с включена закуска.

За поредна година цените във Велинград са едни от най-високите. Едно от най-поносимите оферти дава петзвезден хотел, който включва към офертата си за две нощувки закуски и вечери, а сумата, която би трябвало да подготвим е близо 800 лв..

Четири нощувки в двойна стая на Черноморието с включени закуски и вечери излизат от порядъка на 700 и до 1000 лв. съгласно зависи базата, в която отседнем.  Две нощувки с вечери и закуски в Елените в тризвезден хотел за двама ще ви коства към 200 лв..

Прави усещане, че много от офертите в чужбина излизат в пъти по-евтино. Сайт за промоционални предложения зад граница предлага наемането на стая в Париж, Франция в интервала от 1 до 4 май, локализирана наоколо до айфеловата кула за 425 евро с включен самолетен билет.

Шест нощувки в Рим, Италия с включени закуски, плюс самолетен превоз оферират пък за общо 1020 лв. на човек.

Цените за четири нощувки в Брюксел, Милано и Женева със закуски, плюс самолетен превоз варират към 400 евро.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Petel.bg - новини - Няма смисъл да биете път чак до Париж за Великден, за същите пари нощувате във Велинград

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!