Гонзо развърта метлата в БФС!

Иванов прави голяма чистка по всички етажи, бесен е, че никой не работи в Бояна

Автор: Атанас Георгиев, Lupa.bg

Новият президент на БФС - Георги Иванов, който все още чака да бъде вписан официално, подготвя грандиозна чистка в Бояна, научи Lupa.bg.

Шефът избеснял, че няколко пъти отивал на бачкане в 8-8:30 сутринта, а до 10:30 някой не се появявал на своето служебно място - практика, останала още от Борислав Михайлов, който неглижирал този проблем.

"Така се ходеше, когато Боби Михайлов беше шеф, но той е добър човек и не искаше да има конфликти с хората. Ако отидеш в Бояна след 14:30 много трудно ще намериш някой в своята стая и на работното място", сподели пред Lupa.bg човек от БФС.

Иванов изчаквал още малко, за да влезе официално във владение и ще стартира големи реформи в комисиите на централата. Един от хората, които искал да махне, е Борислав Попов, който е човекът, движещ нещата с подписването на важни документи, но той рядко се появявал в Бояна.

Гонзо наистина се е захванал здраво с работата и искал да се обгради с можещи хора, голяма част от които няма да са свързани с футбола. Иванов подготвя юридически отдел, който ще се състои от няколко мастити адвокати.

Георги Иванов подготвя и медиен отдел, който да работи по всички канони на УЕФА и ФИФА. Той вече се е свързал с тези журналисти, на които ще разчита занапред. Голямата част от тях гравитират в близкото обкръжение на Левски и се познават с президента на БФС още от времето му като състезател.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Само в Lupa.bg: Гонзо развърта метлата в БФС! - Lupa BG

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!