Гадателката на Берлускони Теодора Стефанова пред MEDIAMALL: България ще има нов лидер, но сме заплашени от участие във война...

а отцепници. От формацията ПП-ДБ ще напуснат още няколко души. Така че и тук ще има разцепление и затова ДПС и “Възраждане” ще бъдат тези, които ще се гонят с много малка разлика за второто място. Третото място е възможно да е на “Продължаваме Промяната”. Партията ще се опита да догони малката разлика, която се образува около челната тройка - ГЕРБ, ДПС и “Възраждане”.

ПП-ДБ ще останат като опозиция. Не виждам да си възвръщат същите позиции. Може да седнат пак на преговори с други партии и коалиции. БСП най-вероятно ще бъда четвърта или пета, а ИТН ще бъде последната партия, която ще влезе в бъдещото НС след 9 юни. В същото време аз по-скоро обаче виждам продължение на служебното правителство с някои от хората, които виждаме днес.

Интересно ще се формира новото правителство, ако може така са се нарече - редовно. България преминава през кармата на Италия, със смесено правителство - технократско и политическо. Такова със сходни обстоятелства, които българският избирател ще подреди.

Много трудна ситуация се заформя, въпреки това, в деня, в който приключат изборите 2 в 1, всички ще бъдат победители. Абсолютно всички ще бъдат победители, никой няма да бъде победен. Всички ще отчитат добри резултати, всичко ще е минало, както трябва, но в крайна сметка, пак ще кажат, че не са честни изборите, пак ще ги обявят за манипулирани, пак преброяване, машини, флашки, скандали, недоволни и т.н. Отново всичките тези неща, с които сме се сблъсквали и преди.

Отново ще се породи напрежение между всичките водещи партии, отново по някакъв начин ще гледат да “потушат огъня”, но в крайна сметка ГЕРБ, ДПС и още някои ще водят разпален диалог. Относно съдебната реформа, която трябва да се направи, предстоят да промени. Това ще бъде, така да се каже, първите неща, с които ще започнат да убеждават или ще направят така, че хората отново да им дадат кредит на доверие.

- Според Вас, ще има ли лидер, който ще успее да обедини нацията?

- Нов лидер в България ще има и ще я поведе. Този лидер ще бъде жена, но няма да е само тя, ще има и други лидери, които ще бъдат припознати от нас българите. Убедена съм в това, но когато лидерите си ги избере България. Ще има партия или гражданско движение, което е за България. Да, няма да се разграничаваме и да се отделяме от посоката Еврозона, Шенген и евро.

Вече влизаме в новия световен ред, в нова система. Идват и роботите, така че ще имаме съвсем нов начин на мислене и на политика.

Много българи ще се завърнат, защото държавите, в които сме се разпръснали няма да позволяват да останем в тях. Но българите, които се завърнат ще милеят за родината ни и ще допринесат повече за България с опита, който са натрупали в чужбина.

И ето тук трябва да знаем, че започва нова ера, ново време с изкуствения интелект и работите. Така, че всичко се променя във всяка една сфера, както и политиката.

- Има ли опасност България да влезе във война?

- Има такава опасност, но въпреки нея няма да приключи подкрепата ни към Украйна и тази към Израел. В момента се намираме на прага на две войни.

Тази година ще чуваме много повече да се говори за мир между Русия и Украйна, тъй като всички ще започнат да се обединяват.

- Напрежението расте и всички се страхуваме от ядрена война. Какво мислите за тази опасност?

- Трябва да надвие диалогът, разумът, смирението и някакси всички заедно да намерят начин да се овладее тази ситуация, която е доста опасна за човечеството и за света.

Няма да изчезне светът и няма да бъдем погубени, виждам, че ще се направи всичко възможно да има обединение и мир.

- Как ще се развие конфликтът между Иран и Израел?

- Израел ще удари Иран и светът в момента е в очакваме на тази атака, която няма да бъде никак безобидна, с нея ще бъдат засегнати и стратегически обекти.

На някой му е изгодно да е лидер, все още да е на поста си, но има вътрешни напрежения и конфликти, с които половината в Израел не са съгласни. И там ще има предателства, но в крайна сметка в момента Нетаняху носи доста голяма отговорност.

Америка разбира се, че ще подкрепи Израел, но няма да влезе във военна атака, но въпреки това няма да се размине безобидно тази подкрепа.

Палестина и Израел един ден ще имат правителство и най-накрая ще приключат тези вражди. Но в момента е много важен Иран, защото не е добре да се настройва цялото човечество за вражда между исляма и християнството, за да не се стига до свещена война.

В крайна сметка трябва да има едно абсолютно търсене да се стигне до мир и до едно мирно споразумение.

- Какво смятате, че ще се случи с Русия и Украйна?

Украйна ще направи нещо, което ще го отчете като голяма победа, а всъщност то ще бъде отмъщение. От другата страна ще отвърне Русия и на Путин и няма хич да му е лесно. Това нещо трябва да бъде спряно, тъй като само един инцидент на ядрената централа “Запорожие” ще ескалира нещата до голяма степен.

Ще дойде и моментът, в който ще се намеси Китай, Г-20, ООН и НАТО, както и Ердоган, заедно с всички лидери, които ще седнат най-накрая да говорят за мир.

Америка ще се намеси също, защото така или иначе политиката ще се смени с изборите, защото републиканците ще спечелят и нещата след това ще се променят.

Ще продължаваме да даваме оръжия и помощи, но ще дойде момент, в който всичко това ще приключи и ще настъпят нови избори в Украйна, но там не виждам Зеленски да остане на пост.

- Има ли бъдеще пред ЕС и НАТО?

- Да, имаме бъдеще, но НАТО ще се трансформира също в по-късен етап.

Както и ще има още един такъв военен съюз, който ще направят другите държави - от страна на БРИКС - Китай, Индия, Русия, новата Русия и много други неща, които ще се случат с трансформиране на НАТО.

- Заплашена ли е планетата от глобалното затопляне?

- Планетата е заплашена от глобално затопляне и това е факт. С аномалиите в температурите и всичко останало, което се случва.

Но ето тук, отново с помощта на изкуственият интелект, ще успеем да предотвратим глобалното затопляне и да нормализираме планетата.

Интервю на Стефани Василева, MEDIAMALL.info

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Гадателката на Берлускони Теодора Стефанова пред MEDIAMALL: България ще има нов лидер, но сме заплашени от участие във война. Украйна готви тежко отмъ... - Mediamall

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!