Обвиняват в сряда Живко Коцев за контрабандната афера и ще бъде задържан заедно с Банкова и двете Яри

Бившият главен секрвтар на МВР и близък на ПП/ДБ с часовника подарък за 50 хиляди лева е привикан в прокуратурата, за да му щракнат белезниците.

Там в сряда ще му бъдат снети нови показания и ще бъде обвинен. Викнат е в петък, но ще отиде два дни по-рано от тактически съображения.

Първите си показания Коцев даде като защитен свидетел. Той ще обяснява за скъпия часовник от контрабандистите, как го свързал Бойко Рашков с тях и с какво им е помагал. Ако реши Коцев може да каже истината за ментора си генерал Атанасов и за другия Биг Бос Асен Василев – който чрез арестуваната шефка Петя Банкова е контролирал кеша по Митниците.

Живко Коцев може да отиде и по-рано, ако реши, защото мярката му за неотклонение в петък може да бъде удължена от прокуратурата с 72 часа и да прекара уикенда в килията при интимния си приятел, но без пудела – контрабандиста Стефан Димитров – Малката Яра, вместо да се въргалят двамата по луксозните спа центрове. Двете Яри в момента не са в ареста, а лежат по софийските болници.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: ИЗВЪНРЕДНО! Обвиняват в сряда Живко Коцев за контрабандната афера и ще бъде задържан заедно с Банкова и двете Яри - Би Нюз - Топ новини от България

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!