Американците панически търсят в Google „Трета световна война“ и „Мога ли да бъда призован“ след атаката на Иран срещу Израел

Американците  панически са използвали търсачката на Google и са търсели „Трета световна война“ и други свързани думи след атаката на Иран срещу Израел в събота вечер със стотици ракети и дронове.

Според данни от Google Trends търсенията за „Трета световна война“ са се увеличили в цялата страна, достигайки петгодишен връх.

Американците панически търсят в Google „Трета световна война“
Източник: ZeroHedge

Американците също са търсели „Кога ще започне Третата световна война“ и „Кога ще се случи Третата световна война“, и дори „Алекса, кога ще започне Третата световна война“, както и „Вървим ли към Третата световна война“.

Междувременно нараства броят на американците, които питат Google за възрастта за набор в армията.

Иран изстреля над 300 дрона и ракети по Израел в отговор на израелската атака срещу консулството на Техеран в Сирия. При израелското нападение загинаха висши ирански командири. Върховният лидер на Иран аятолах Али Хаменей обеща да нанесе на Израел „шамар в лицето“.

Последвалият ирански удар обаче изглеждаше повече като акция за демонстрация на готовност за по-сериозен отговор, отколкото на масирано нападение. Израел и американските войски в региона очакваха атаката и бяха добре подготвени да прехванат иранските ракети след две седмици на размяна на заплахи. След съботната атака и двете страни обявиха, че са постигнали успех: Иран, че е ударил с ракетите си израелски военни бази, а Израел и САЩ, че са ги прехванали.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Американците панически търсят в Google „Трета световна война“ и „Мога ли да бъда призован“ след атаката на Иран срещу Израел

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!