Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ето кои телефони е по-добре да не купувате през 2024 г, според експертите

Съществуват някои особености, когато става дума за телефоните, които трябва да знаете със сигурност — някои от тях показват, че конфигурацията им няма да работи дълго време.

Не всеки потребител може да си позволи флагмански смартфон, който напълно ще отговаря на всичките му изисквания. Ето защо е важно да обърнем внимание на лошите характеристики на телефоните, тоест тези, които не трябва да присъстват в устройството при никакви обстоятелства.

Една от ключовите особености, които производителите често крият, е яркостта на екрана. Ако яркостта на екрана е 500 нита и по-ниска, тогава става почти невъзможно да използвате устройството на слънце. Ето защо, за комфортна работа при слънчево време, се препоръчва да изберете смартфон с яркост на екрана от поне 600 до 700 нита за IPS-матриците и от 900 нита за AMOLED-екраните.

Друга важна особеност е количеството RAM (оперативна памет). Минималният капацитет на тази памет за стабилната работа на смартфона без риск от крашване на приложенията и проблеми със съобщенията е 4 GB. Затова е по-добре да изберете смартфони с 6 GB RAM и повече.

Що се отнася до вградената памет, 64 GB вече не са достатъчни за съвременните телефони поради натоварването на приложенията. Понякога 128 GB може да не са достатъчни.

Обърнете внимание и на вида на вътрешната памет. Устройствата със стандартната eMMC 5.1 памет ще работят бавно поради ниската скорост на четене в сравнение с устройствата с UFS 2.1 стандарта.

Не купувайте смартфони с Micro-USB конектор, тъй като това е остарял стандарт и е по-добре да изберете устройства с USB Type-C конектор.

И в крайна сметка зареждането с 18W или по-малко не се счита за бързо. Препоръчително е да изберете смартфони със зареждане от 33 W или повече, което ще доведе до по-бързото зареждане на устройството.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Ето кои телефони е по-добре да не купувате през 2024 г, според експертите - kaldata.com

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!