Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Бившият полицай №1 в Хасково: Стефан Димитров плати €250 000 на Бойко Рашков, ето защо!

Стефан Димитров – Малката Яра, е платил 250 000 евро на бившия МВР министър Бойко Рашков, за да направи Венцислав Кирчев шеф на Националната полиция!

Така се оказва, че освен в Агенция „Митници”, задържаният Стефан Димитров е кадрувал и по върховете на МВР. Това е ставало именно чрез бившия служебен министър Бойко Рашков.

Според твърденията на екс шефа на полицията в Хасково Ангел Ганчев Димитров – младши е лобирал на най-високо ниво в държавата в полза на бившия началник на РПУ Кърджали Венцислав Кирчев.

Последният за отрицателно време израсна в кариерата, като първо измести именно Ганчев от шефския пост в Хасково, а малко след това бе изпратен в София, където оглави Главна дирекция „Национална полиция”. След като Калин Стоянов пое ръководството на МВР, Кирчев набързо бе заменен на поста от пазарджиклията Атанас Илков и напусна системата.

Припомняме, че в хода на скандално разследване ДАНС и КПКОНПИ събраха данни, че Стефан Димитров е поддържал повече от близки отношения с друг висш ръководител от МВР – главният секретар Живко Коцев, което вече стана ясно и от снимките, изтекли в интернет.

След няколкодневен цирк с подадена и впоследствие оттеглена оставка, Коцев бе отстранен от длъжност с указ на президента Румен Радев и дори се очаква да бъде привлечен към наказателна отговорност в близките дни заради организираната престъпна група на Никола Николов – Паскал в митниците.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Бившият полицай №1 в Хасково: Стефан Димитров плати €250 000 на Бойко Рашков, ето защо! - Narod.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!