Следвайте "Буднаера" в Телеграм

СПЕШНА ПОМОЩ! Откараха интимния приятел на бившия главсек на МВР Живко Коцев с инсулт в Окръжна болница!

Би Нюз

Младият контрабандист Стефан Димитров, който поддържал интимни отношения с главния секретар Живко Коцев, е приет по спешност от ареста в Окръжна болница.
Вчера се е почуствал зле и са го закарали на преглед първо във ВМА. Днес бил още по-зле, завил му се свят, паднал и си ударил главата. По спешност с линейка го отвели в Окръжна. На толкова млад възраст (25 год.) инсулт може да се получи от прекомерен стрес или от тежка злоупотреба със забранени субстанции. Баща му, дъртата Яра, лежи със стомашни болежки в Пирогов, за да избегне гадния престой в ареста, докато минат мярките им в съда.

Контрабандистът Ярата присадил коса за 20 бона на Живко Коцев, взимат косми и от

Стефан се оказа приятел и на Бойко Рашков и именно той е правил скъпи подаръци на любовника си, включително часовника HUBLOT за 50 000 лева.

Пачките от снимките с пудела Кокорчо също са негови. Младият джендър често водел Коцев по сауните и му пращал смс-и с текст “Липсваш ми”.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: СПЕШНА ПОМОЩ! Откараха интимния приятел на бившия главсек на МВР Живко Коцев с инсулт в Окръжна болница! - Би Нюз - Топ новини от България

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!