Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Сърдечна приятелка на шефа на митница – Пловдив, назначен от Петя Банкова, се радва на подарък автомобил

Едно от знаковите назначения „по предназначение“ на арестуваната за контрабанда, пране на пари и корупция шефка на Агенция Митници Петя Банкова е Мирослав Беляшки.

Именно Банкова го прави шеф на Митница – Пловдив. Като преди това „митническия капацитет“ на Беляшки е работата му като … ПР в екипа на Здравко Димитров като кмет на Пловдив и областен управител на Пловдив. В Община – Пловдив Беляшки работи като директор на отдел „Канцелария и протокол“.

На 20 февруари т.г. поради това че има „професионален капацитет“ да ръководи митница, Беляшки е пръкнат точно от арестуваната за контрабандна Петя Банкова като … шеф на Митница – Пловдив.

Какъв е резултатът от „профи“ работата на шефа на Пловдивската митница в полза на ОПГ в което е Петя Банкова, арестувана за пране на пари, корупция и контрабанда, свързана с канала на Паскал, не е много ясно, ама е ясно какъв подарък получава сърдечната приятелка на шефа на Митница – Пловдив Мирослав Беляшки – Маргарита Бойчева:

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: СЪРДЕЧНА ПРИЯТЕЛКА НА ШЕФА НА МИТНИЦА – ПЛОВДИВ, НАЗНАЧЕН ОТ ПЕТЯ БАНКОВА, СЕ РАДВА НА ПОДАРЪК АВТОМОБИЛ | АФЕРА.БГ | Журналистически разследвания

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!